TEMAT: Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie 01 Lis 2013 10:48 #201633

• Roma
  • Roma's Avatar
Aniu-ja też nie wykopuję.Jak nie przeżyją to trudno.Ja bym się z tak ślicznego domku nigdzie nie ruszała.
Temat został zablokowany.

Zielone okna z estimeble.pl

Moja działka na Dębowym Lesie 01 Lis 2013 11:45 #201637

• chester633
  • chester633's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Aniu, dzięki za fotki-a jakim aparatem robisz zdjęcia,czy stosujesz jakieś specjalne ustawienia :think: .

Moja działka na Dębowym Lesie 01 Lis 2013 12:58 #201643

• TOMEX
  • TOMEX's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 512
Witam zawsze lubię do ciebie zaglądać bo robisz cudowne zdjęcia ,twój ogród w jesiennej szacie prezentuje się wspaniale ,urzeka wspaniałymi kolorami i rozmaitością roślin :thanks:

Moja działka na Dębowym Lesie 01 Lis 2013 15:24 #201655

• Margolka
  • Margolka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 235
Ja też uwielbiam Twoje zdjęcia Aniu :kiss3:
A motylki uwielbiają Twoją kwiatową stołówkę ;)

Moja działka na Dębowym Lesie 02 Lis 2013 08:46 #201764

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2203
Romo Wykopywac ich na pewno nie będą,,, jak przeżyją to bardzo dobrze ,to dokupię sobie ich więcej :)
chester633-PawleJa robię zdjęcia lustraznką Canon EOS 400D.Czasmistosuję rózne ustawienia,,,bo inaczej się nie da,,zależy od światła, słońca,,pory dnia :)
TOMEXCieszę się ,że lubisz do mnie zaglądać ,byłoby mi milej jakbys więcej sie odezwał,,,byłoby więcej o czym pisać.Ogródy w jesiennch barwach sa bardzo malownicze,to lubię,Jesiennych kwitnących roślinek mam nie wiele,, wcześniejsze przymrozki sporo roślin załatwiło :angry: A ja lubię ogrody z różnymi roślinkami,,, widac bogactwo kolorów i owadów wówczas.No i ciągle jeszcze dokupuję i dosadzam.Ciekawa jestem ,,, czy to się kiedyś skończy :crazy: :happy2:
Margolka-Małgosiu Dziękuję za uznanie.Na marcinkach jeszcze wielki ruch,,, pszczółki,,,motylki,trzmiele ,,,a nawet muchy się zlatują i opychaja,,,opychaja,,,a niech tam,,, juz nic innego nie mają :unsure:

ostatni kwiatuszek nachyłka,,,teraz wyglada cały czerwony,,

a w lecie był bardziej wybarwiony;

marcinkowo

]

Ostatnio zmieniany: 02 Lis 2013 11:53 przez anabuko1.

Moja działka na Dębowym Lesie 02 Lis 2013 13:18 #201792

• Cypryda
  • Cypryda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 340
W takim kolorze nachyłka jeszcze nie widziałam , jest piękny. Ja miałam jasno fioletowe jesienne krokusy ale mi podziemne futtrzaki chyba zeżarły bo zakwitł tyko 1 i w zupełnie innym miejscu niż sadziłam. Białych nie widziałam. Zdjęcia przepiekne.
Co to jest na 5 i 6 o końca. Teraz berberysy przepięknie sie przebarwiają. Lubie berberysy ale te kolce sa okropne.

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 10:22 #201952

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
CyprydoZ tego czerwonego nachyłka byłam bardzo usatysfakcjonowana,,,kwitł ,kilka miesięcy, :P Nie wiem tylko jak przezimuje ,bo to wiosenny zakup.
Zimowity tylko białe jeszcze mają kwiaty,,, inne już poszły spać ;)Masz rację berberysy na jesieni są przepięknie ;)

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 10:46 #201967

• sd-a
  • sd-a's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2386
Mój czerwony nachyłek (trochę inny) jest cały czarny :whistle: Zebrałam nasiona, mam nadzieję, ze coś z tego wyjdzie na kolejny sezon, bo ładne te maluchy :hearts:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 11:04 #201973

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
SiberkoA kiedy siejesz te nasionka nachyłka teraz czy na wiosnę??Ja też zebrałam nasionka z tego czerwonego nachyłka,,,ale nie bardzo wiem kiedy je mam posiać??? :sick: :crazy:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 17:40 #202069

• iwa27
  • iwa27's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 488
Na poprzedniej stronie prawie równocześnie dodałyśmy posta i chyba nie zauważyłaś mojego wpisu. Też podziwiam twoje zdjęcia, ale mam z nimi problem bo są duże i długo się ładują

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 17:55 #202080

• Roma
  • Roma's Avatar
Aniu-Twoje fotki są fantastyczne :thanks: ale muszę zgodzić się z Iwą,bardzo długo ładuje się Twoja strona i Ci którzy mają słaby internet są pozbawieni oglądania tych pięknych obrazów.Gdybyś tak postarała się je zmniejszać to byłoby z pożytkiem dla wsystkich :kiss3:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 18:15 #202091

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
iwa27-Iwonko; Romciu :bye: Kochana Iwonko faktycznie w jednym czasie pisałyśmy,,i jakoś tego nie zauważyłam,,przepraszam Cię, :kiss3: ,już Ci odpisuję..Dąb mam tuż za siatką,,szkoda mi takiej małej działki na tak wielkie drzewo.Te brązowe plamki, to przebarwienia jesienne,,,chyba,bo wcześniej nic nie zauważyłam plamistego.Hm,,,szczerze powiedziawszy to nie zaużyłam plam na drzewkach owocowych...ale może i ja jestem już ślepawa,,,a teraz już w ogółe nie ma liści to i nic nie sprawdzę :crazy:
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa o moich fotkach.Ja je i tak zmniejszam,dużo zmniejszam,,,wsześniej było wszystko ok.U mnie są na pół monitora,,,(ale mam 24 calowy.)A laptop w naprawie.To już nie wiem w jakim formacie najlepiej.. :crazy: :crazy:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 19:23 #202108

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
Czy to już ostanie???

Marcinkowo; :hearts:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 19:34 #202113

• Roma
  • Roma's Avatar
Aniu-najbardziej korzystny format to 800 x 640 ale myślę,że jak dla celów forumowych to może już w aparacie zmniejszyć.
Mam nadzieję,że jeszcze niejedną piękną fotkę nam pokażesz :kiss3:

Moja działka na Dębowym Lesie 03 Lis 2013 19:40 #202118

• r-xxta
  • r-xxta's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2600
Podpisuję się pod prośbą Romy, bo jak wchodzę do Twojego wątku, muszę najpierw iść herbatę zaparzyć :happy3: zanim mi się wszystko załaduje ;) , a mam dość szybki internet :P

Moja działka na Dębowym Lesie 04 Lis 2013 13:59 #202320

• anabuko1
  • anabuko1's Avatar
  • Platinum Boarder
Romciu; markita-Marto OK.Postaram się jeszcze je bardziej zmnijeszać. :)

Moja działka na Dębowym Lesie 04 Lis 2013 18:11 #202344

• piotrek_ns
  • piotrek_ns's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1228
Czy te śniegowe kuleczki coś sugerują? Czy niby ma to oznaczać, że do zimy coraz bliżej?? Ale mimo wszystko w te bure ponure dni muszą wyglądać super :)
Zachód słońca z jemiołami na topolach w tle super :wink4:
Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Piotrkowe działkowanie
Skalniak i kamienie

Moja działka na Dębowym Lesie 04 Lis 2013 20:20 #202381

• sierika
  • sierika's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Natury nie oszukasz,czyli moje dojrzewanie do eko
  • Otrzymane dziękuję: 4954
Aniu,czy igły modrzewia obleciały u Ciebie?moje tak,wycztałam u dziewczyn,że zima szybko idzie :placze: pszczólek masz zatrzęsienie,ja tez siedzą na boltonii,tej najpóźniejszej,mam żółty nachyłek drobniutki taki właśnie i żadna zima mu nie straszna :)

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.678 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum