Geniu, nadrobisz w przyszłym roku, będzie dużo ładniej niż w tym.
Teraz już Cię przypilnuje, żebyś nigdzie nie uciekła i pojechała ze wszystkimi
Cegły ciekawie podkreślają kształt rabaty.
Paula, nie wiesz co mówisz...już ciężko jest coś upchnąć, a tyle chciejstw
Trawnik nawoziłem trochę, ale wiosną, potem już tego nie robiłem. Koszę dość często, ale sporo w nim
chwastów, wiosną muszę zrobić wertykulację, tylko muszę skombinować maszynę do tego przeznaczoną.
Chester, jakbyś je wsadził do jakiejś szklarni, tunelu, rozsadnika to będzie dobrze.
Choć teraz nie jest jeszcze bardzo późno, ja też jeszcze robię sadzonki.
Siberia, dziękuje za miłe słowa
Mnie też się bardzo podobają obrzeża, choć nie wygląda to jakoś mega naturalnie, to wpisują się w
charakter działki. Mnie praca w ogródku nie męczy, mógłbym cały czas tam siedzieć i udoskonalać.
Ten rok będzie bardzo intensywny...mam nadzieję, że dotrwam i na zlocie 2014 będę dobrze wspominał maturalne chwile..,
ale będę także przed egzaminem zawodowym, chyba że wygram olimpiadę i będę z niego zwolniony
Wiosną chce zakładać nawadnianie, żeby jakiś człek włączył je na 20 min i wszystko się podleje, gdy będę
na studiach, bo nikt z wężem nie będzie stał...a ja też nie będę przyjeżdżał co weekend.
fotki sprzed chwili i kilku dni
Jeżówka 'Aloha'
Heuchera 'Lune Rousse'
chryzantema zimująca
thalictrum rochebrunianum, ale zdjęcia nie umiem jej zrobić
Cudnie się przebarwia od samej wiosny...
Kira Autumn Leaves