Dzień dobry!
U mnie znowu senność na powiekach - kolejna nocka przedpracowa zarwana... kurczę, muszę jakoś wytępić ten uciążliwy stres, który zupełnie nie wiem z czego się bierze. Godzinę sprawdzałam o 3:49, a już od jakiegoś czasu nie spałam... Moje samopoczucie więc równa się dziś -10; zgoła inaczej niż temperatura za oknem, która oscyluje wokoło zera. Dosypało śniegu przez noc, także na wsi jest cudnie, biało, a w mieście ulice czarne = przejechałam dziś do biura jak na zimowe warunki błyskawicznie.
Tymczasem za oceanem nadciąga historyczna burza śnieżna o wdzięcznym imieniu Iola... dziś w niektórych rejonach północnego wschodu Stanów może spaść do 90cm śniegu! Mam nadzieję, że do mojej mamy nie dotrze ten kataklizm...
Jak się zapowiada Wasz dzień?
Dziś mecz ze Szwedami... oj, ciężko widzę ten wynik...
Udanego tygodnia!
Gabrielu, cieszę się, że zdjęcia choć trochę przyciągnęły wzrok - ja widziałam Twoje białe obrazki, jakże urocze!
Mnie zwykle zima dobija, ale w tym roku zdecydowanie wolę śnieg od wszechobecnej szarości...
Z wykonawcami to jakaś porażka... trzeba mieć niezwykle dużo szczęścia, by trafić na solidnego fachowca.
Współczuję sąsiadce... u nas inwestycja naprawdę spora i kosztowna, zatem odpuścić gówniarzowi byłoby daleko nierozsądne, zwłaszcza przy tak aroganckiej postawie...
Miłego dnia!
Gosiu, dziękuję za życzenia!
Planów ogrodowych mam sporo... a języczką mnie zaskoczyłaś - zupełnie nie pamiętałam, że się na nią umawiałyśmy
Muszę znaleźć jej miejsce, bo u mnie z żółtym kolorem kłopot
Mam nadzieję, że w tym roku spotkanie nam nie umknie!
Moniko, myślę, że powoli i z rozsądkiem wszystko zrobicie i w domu i w ogrodzie. Nie da się z pewnością ze względów finansowych spełnić każdego chciejstwa w tym samym czasie, ale rozkładając sobie to na miesiące, jakoś można to pogodzić z budżetem domowym.
Ja rzeczywiście muszę wykonać całość od razu. Dlatego wyczekuję wyceny i będę planować konkrety. Mam nadzieję, że uda się zrealizować to marzenie... cieniste miejsca w ogrodzie symbolizują klimatyczne światło, oddając poniekąd charakter lasu, wtapiając się w otoczenie brzóz... Myślę, że będzie ładnie.
PanM - tak dokładnie z nim jest