Ina, głowa w sposób magiczny przeszła, więc mogłam skonsumować rybę z pieczonymi ziemniakami i z lubością popijam wino
Smakowo jest przepyszne i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.
Dorotka, a wiesz, że i mnie te kobaltowe donice ujęły? Naprawdę wyglądają przepięknie, zwłaszcza z jesiennymi aranżacjami.
Wielkie lampiony są bardzo efektowne - aż mi wyobraźnia pracuje, jak można by je użyć..
A zobacz na przykład taką kompozycję na krześle. Jakby rewelacyjnie taka donica u nóg pasowała!
Źródło: Pinterest
Jakie wróbelki?
Czytam... och, jak mi dobrze
Przyłączysz się?
Martusia, zupa z dyni jest przepyszna - uwielbiam. A sernik też będzie dyniowy?
Czy będziesz coś kupować na szkółkingu?
Bo mnie jeszcze nosi...
Julek, butelka już się otworzyła i jestem bardzo zadowolona ze smaku winka...
Głowa przeszła z tego wszystkiego!
PanieM, mniam mniam
Moniko, dzięki, że podzieliłaś się doświadczeniem i w kontaktach z hodowlą, a przede wszystkim emocjonalną relacją z Zakiem.
To jest bardzo wyjątkowo i uczuciowy pies - zasługuje na maksymalną miłość człowieka. To szczęście, że trafił do Twojego domu!
Moni, super, że możemy tu pisać o wszystkim... dzięki temu, inspirujemy się ogrodowo, mamy między sobą ciepłe relacje, możemy podzielić się radością i smutkiem. To piękne!
Muszę sprawdzić, czy mam jeszcze jakieś zaległości pisarskie... dziś uzupełnię, jakby co!
EDIT:
Dario, no to odchudzajmy się! Od poniedziałku? Pomyślę nad zasadami i raz jeszcze spróbuję się zmotywować...
Gosiu, pracy w ogrodzie jeszcze mnóstwo - ciągle grabię... Ty sprzątasz wiosną, z tego, co pamiętam?
Iwonko, dziekuję, że tu zajrzałaś!
To co, kącik czytelniczy?