TEMAT: Wśród starych sosen

Wśród starych sosen 26 Cze 2016 20:28 #484784

• hanya
  • hanya's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3479
Wybaczcie, że tak póżno odpowiadam.

Ewa, pozdrawiam :bye: Wszystkie kompozycje Pikutka są ładne i to bardzo :happy:

Pikutku, serdecznie dziękuję :)

Anusia, :hearts:

Ewcia, Twój Blue Jungs nie jest niebiesko-fioletowy? :woohoo: Mój Blue Peter też rozczarował, póki co, posadziłam go w miejscu, gdzie taki jasny pasuje. Ale oczywiście nie jestem zachwycona. Nic nie mów o skubaniu azalek! Najpierw chcę, żeby było nieskończenie dużo kwiatów a potem się wściekam; Principessa ma chyba tysiące 'pająków' do wyskubania, zdążę przed końcem roku, mam nadzieję. Popadało, mam wolny wieczór, Ty chyba też odpoczniesz od konewkowania :hug:

Aszko :kiss3: a wiesz, że też uważam, że tutaj do szczęścia brakuje mi tylko jakiegoś strumyczka? Nawet sobie już wyobraziłam jego przebieg :happy: Niestety, nie da się tak prosto tego zrobić. Poza tym ciągle spadające igły i liście...Miałabym jeszcze więcej roboty, a i tak już nie daję rady. Zwłaszcza przy tej piekielnej pogodzie. Czekam na ochłodzenie i deszcz. Dopiero co marzyłam o ciepełku i słoneczku; no to mam :devil1: Oleńko, dobrze wiesz, że czasem rozstania są dobre i konieczne :oops: Zawsze twierdzę, że jak się ludzie chcą spotykać, to znajdą miejsce i sposób :)

Anusia :hearts: co z opuchlakami? Pewnie już załatwiłaś draństwo; wyobraż sobie, że zauważyłam ślady żerowania na dwóch rodkach :placze: :placze: też wytoczyłam ciężką artylerię, mam nadzieję, że pomogło.

Moniśka :hug: oczywiście, że zobowiązuje. A gdzie zdjęcia? :woohoo:

Ostróżki :hearts:
DSC06080.jpg

DSC06081.jpg

DSC06082.jpg

I ulubienica
DSC06104.jpg

Kochani Moi, serdecznie dziękuję za wszystkie odwiedziny i dobre słowa. Oczywiście nie znikam zupełnie, będę zaglądać do Waszych ogrodów i wpraszać się na pogaduszki :)
Wszystkiego dobrego nie tylko w ogrodowaniu, wielka bużka i niech Wam rośnie, zieleni się, kwitnie i dojrzewa :bye:

Anusiu, bardzo proszę o zamknięcie wątku :)
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Ogrodu wśród starych sosen

Hanka
Temat został zablokowany.
Za tę wiadomość podziękował(a): piku, Bozi, gosiap32, Krzysia, Łatka, zanetatacz, Adela

Zielone okna z estimeble.pl

Wśród starych sosen 26 Cze 2016 20:43 #484791

• jolifleur
  • jolifleur's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2665
Ostróżki ładniutkie, szczególnie ta pierwsza ale wiewióra śliczniasta- napatrzeć się nie mogę, bo moja śmiga tylko wysoko w czubkach drzew, że przyjżeć się jej nie można.
Będziemy tęsknić za Twoim klimatycznym ogrodem :huh: Ale jeśli decyzja już podjęta, to miło mi będzie Cię Haniu spotykać w zaprzyjaźnionych ogrodach :hug:

Wśród starych sosen 26 Cze 2016 20:47 #484793

• Adasiowa
  • Adasiowa's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 68082
Hanulka, obiecałaś i ja też obiecałam.
Bardzo Ci za wszystko dziękuję ...
Nie cierpię pożegnań, więc po prostu przytulam Cię do serca.

Na prośbę Hanusi zamykam wątek.
Żyj tak, jakby jutra miało nie być....
Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.613 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum