TEMAT: * Gdzie by to upchnąć? *
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 01:04 #731936
| 
 | 
| 
		Alicja Ogród przy chałupie 10 km od polsko-czeskiego Cieszyna | 

Zielone okna z estimeble.pl
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 07:26 #731941
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 17:47 #731991
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 18:51 #732004
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 20:42 #732025
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 21:37 #732030
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 21:38 #732031
| 
 | 
| pozdrawiam Katarzyna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 21 Paź 2020 21:51 #732032
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Paź 2020 06:45 #732042
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Paź 2020 20:46 #732090
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Paź 2020 20:58 #732093
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Paź 2020 22:27 #732100
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Paź 2020 23:23 #732105
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 23 Paź 2020 07:07 #732111
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 23 Paź 2020 07:23 #732113
| 
 | 
| 
		Wszystko co byście chcieli żeby ludzie wam czynili ,sami też im czyńcie . Motto na rok 2025 ************************************************************************* Zdjęcia objęte ochroną praw autorskich . Na podstawie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Wszelkie pobieranie i udostępnianie tylko za zgodą autora . | 
* Gdzie by to upchnąć? * 23 Paź 2020 09:20 #732131
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 23 Paź 2020 09:35 #732133
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 23 Paź 2020 10:14 #732137
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

Mam nadzieję, że nadejdzie czas, a mi wystarczy chęci i sił, żeby ogarnąć całość.
 Mam nadzieję, że nadejdzie czas, a mi wystarczy chęci i sił, żeby ogarnąć całość.	

Regularne koszenie tego , co u mnie rośnie, też daje dobry efekt, a ile mniej nerwów i pracy.
 Regularne koszenie tego , co u mnie rośnie, też daje dobry efekt, a ile mniej nerwów i pracy. ).
 ).

Chociaż mam tuje - zostały po poprzednikach, to już trudno, niech będą.
  Chociaż mam tuje - zostały po poprzednikach, to już trudno, niech będą. jakimś cudem jeszcze nie kupiłam, to ewidentne niedopatrzenie
 jakimś cudem jeszcze nie kupiłam, to ewidentne niedopatrzenie   
	 , ale ja mam takie obyczajne dla owadów, żadne tam książęta czy królowe.
, ale ja mam takie obyczajne dla owadów, żadne tam książęta czy królowe.	

tak, jak w tym roku wypieliłam sobie tytoń ozdobny - dosłownie jeden ocalał. Ale ja też tak i sieję, jak sójka orzechy - potem takie efekty, że posieję, zapomnę, wypielę... A dalie obrywam zanim dojrzeją - w każdym razie tak się staram. Ale w kapuście musiały ładnie wyglądać!
  tak, jak w tym roku wypieliłam sobie tytoń ozdobny - dosłownie jeden ocalał. Ale ja też tak i sieję, jak sójka orzechy - potem takie efekty, że posieję, zapomnę, wypielę... A dalie obrywam zanim dojrzeją - w każdym razie tak się staram. Ale w kapuście musiały ładnie wyglądać!  
 . A co do jabłonki, masz rację, jeśli nie będzie taka, jak powinna, pójdzie za siatkę. Najśmieszniejsze, że u nas akurat jabłek jakoś specjalnie nikt nie lubi
 . A co do jabłonki, masz rację, jeśli nie będzie taka, jak powinna, pójdzie za siatkę. Najśmieszniejsze, że u nas akurat jabłek jakoś specjalnie nikt nie lubi  

. Ja bym się chyba bała brzoskwinię do donicy... Moja też musiała odczekać, ale po prostu ją zadołowałam na środku rabatki
 . Ja bym się chyba bała brzoskwinię do donicy... Moja też musiała odczekać, ale po prostu ją zadołowałam na środku rabatki  

super ja też mam wsiowy ogród i bardzo go lubię .Kasiu tez kupiliśmy ,brzoskwinię, sliwkę ambasador i wiśnię i obeszlismý działkę i jie ma gdzie je posadzic ,zadołowane są no ale dziś trzeba posadzic hm tylko gdzie
 super ja też mam wsiowy ogród i bardzo go lubię .Kasiu tez kupiliśmy ,brzoskwinię, sliwkę ambasador i wiśnię i obeszlismý działkę i jie ma gdzie je posadzic ,zadołowane są no ale dziś trzeba posadzic hm tylko gdzie   

, teraz to już chyba naprawdę zamknięcie sezonu zakupowego...
 , teraz to już chyba naprawdę zamknięcie sezonu zakupowego...