TEMAT: * Gdzie by to upchnąć? *
* Gdzie by to upchnąć? * 18 Paź 2020 20:21 #731741
| 
 | 
| 
		Alicja Ogród przy chałupie 10 km od polsko-czeskiego Cieszyna | 

Zielone okna z estimeble.pl
* Gdzie by to upchnąć? * 18 Paź 2020 21:23 #731759
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 18 Paź 2020 21:39 #731761
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 09:20 #731789
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 09:35 #731791
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 20:35 #731818
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 20:49 #731822
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 20:51 #731823
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 19 Paź 2020 22:18 #731835
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 00:51 #731842
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 05:35 #731843
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 16:39 #731877
| 
 | 
| pozdrawiam Katarzyna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 17:49 #731887
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 18:03 #731888
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 19:38 #731905
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 19:45 #731906
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 19:59 #731911
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 20 Paź 2020 23:29 #731930
| 
 | 
| 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

ale to nie trzeba z domu wychodzić żeby za dużo kupować
  ale to nie trzeba z domu wychodzić żeby za dużo kupować  U mnie niedziela pod kocem skończyła się powiększeniem dobrostanu o 5 szczepek hoyi. Także nie znamy dnia ani godziny
  U mnie niedziela pod kocem skończyła się powiększeniem dobrostanu o 5 szczepek hoyi. Także nie znamy dnia ani godziny 

W sumie drzewa też zamówiłam przez internet, i cebul troszeczkę, o tych nieszczęsnych daliach nie wspominając!
  W sumie drzewa też zamówiłam przez internet, i cebul troszeczkę, o tych nieszczęsnych daliach nie wspominając! Zupełnie jakbym miała je gdzie posadzić...
 Zupełnie jakbym miała je gdzie posadzić...  

Mój rekordzista doniczkowy oczekuje ponad rok.
 Mój rekordzista doniczkowy oczekuje ponad rok.   
	 zadołowałam... Może chociaż część uda mi się teraz przesadzić. Najgorzej, że tu się wszystko tak zazębia: żeby wsadzić choinę, muszę najpierw wykopać dalie i zdecydować, co z paprykami (wyrzucać czy przesadzić i przechować), żeby wsadzić drzewa, trzeba wykopać dziwaczki i częściowo wyciągnąć marchewkę - ciągle takie układanki.
  zadołowałam... Może chociaż część uda mi się teraz przesadzić. Najgorzej, że tu się wszystko tak zazębia: żeby wsadzić choinę, muszę najpierw wykopać dalie i zdecydować, co z paprykami (wyrzucać czy przesadzić i przechować), żeby wsadzić drzewa, trzeba wykopać dziwaczki i częściowo wyciągnąć marchewkę - ciągle takie układanki.

i tak za chwilę robi się ciasno i nic nie idzie upchnąć. Chcę przenieść rabatę z funkiami i już drugi sezon kombinuję, gdzie???a co zrobiłam wiosną w ramach walki z paniką? nabyłam kilka kolejnych roślin. Niedawno sąsiadka oddawała hortensje i już prawie bym je wzięła, pod trawy idealo, ale byłam asertywna.
 i tak za chwilę robi się ciasno i nic nie idzie upchnąć. Chcę przenieść rabatę z funkiami i już drugi sezon kombinuję, gdzie???a co zrobiłam wiosną w ramach walki z paniką? nabyłam kilka kolejnych roślin. Niedawno sąsiadka oddawała hortensje i już prawie bym je wzięła, pod trawy idealo, ale byłam asertywna.	
 Na razie chyba tylko wieksze doniczki dostaną.
 Na razie chyba tylko wieksze doniczki dostaną.
 a może coś zmarznie? coś zostanie pożarte? Wtedy można zaszaleć od nowa, bo przecież straty nie są od tego żeby się luźniej zrobiło.
 a może coś zmarznie? coś zostanie pożarte? Wtedy można zaszaleć od nowa, bo przecież straty nie są od tego żeby się luźniej zrobiło.	 Mnie "los" dziś przyniósł kilka nowych wrzosów i wrzośców, te paczki cebul, które też dorzucił, lepiej pominę milczeniem...
  Mnie "los" dziś przyniósł kilka nowych wrzosów i wrzośców, te paczki cebul, które też dorzucił, lepiej pominę milczeniem...  

Tak właściwie zbieram prawie wszystko.Teraz czasem potrafię odmówić
 Tak właściwie zbieram prawie wszystko.Teraz czasem potrafię odmówić   Nie biorę roślin, które maja u mnie marne szanse na przeżycie, takich, którym trzeba poświęcać duzo czasu.
 Nie biorę roślin, które maja u mnie marne szanse na przeżycie, takich, którym trzeba poświęcać duzo czasu.