TEMAT: * Gdzie by to upchnąć? *
* Gdzie by to upchnąć? * 08 Lut 2023 21:28 #822975
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 

Zielone okna z estimeble.pl
* Gdzie by to upchnąć? * 08 Lut 2023 21:37 #822977
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 08 Lut 2023 22:39 #822981
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Lut 2023 10:37 #824053
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Lut 2023 14:47 #824068
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 22 Lut 2023 17:08 #824075
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 13 Mar 2023 17:03 #825787
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 14 Mar 2023 07:40 #825828
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 28 Mar 2023 12:04 #827410
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 28 Mar 2023 12:53 #827411
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 28 Mar 2023 14:53 #827424
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 28 Mar 2023 15:16 #827427
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 12 Cze 2023 19:00 #834973
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 12 Cze 2023 19:20 #834979
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 12 Cze 2023 20:23 #834989
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 12 Cze 2023 21:28 #834995
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 12 Cze 2023 22:56 #835006
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 13 Cze 2023 17:25 #835056
| 
 | 
| 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

Teraz jest ten absolutnie najgorszy moment: kubeczki z ziemią stoją, papryki wyłożone do kiełkowania i... (pozornie) nic się nie dzieje. Biegam po dziesięć razy sprawdzać, czy aby jakiś kiełek się nie pokazał, chociaż dobrze wiem, że to niemożliwe, za krótko! Następnym razem chyba po kilka ziarenek rzeżuchy dołożę, żeby szybko było widać jakieś ślady życia
 Teraz jest ten absolutnie najgorszy moment: kubeczki z ziemią stoją, papryki wyłożone do kiełkowania i... (pozornie) nic się nie dzieje. Biegam po dziesięć razy sprawdzać, czy aby jakiś kiełek się nie pokazał, chociaż dobrze wiem, że to niemożliwe, za krótko! Następnym razem chyba po kilka ziarenek rzeżuchy dołożę, żeby szybko było widać jakieś ślady życia  
 . Skorzystałam z promocji walentynkowej, -14%. Zawsze coś. Ale z ich posianiem jeszcze się chwilę wstrzymam.
 . Skorzystałam z promocji walentynkowej, -14%. Zawsze coś. Ale z ich posianiem jeszcze się chwilę wstrzymam. 
	 Co tu dużo mówić, zgadzam się z nimi w pełni.
  Co tu dużo mówić, zgadzam się z nimi w pełni.

"dorobiłam się" wreszcie ilości przebiśniegów, których nie trzeba wypatrywać z lupą...
  "dorobiłam się" wreszcie ilości przebiśniegów, których nie trzeba wypatrywać z lupą...

. Dziś chodzę z opuchniętą wargą, bo na dzień dobry oberwałam "z pazura": och, obudziłaś się nareszcie, no to wstawaj, wstawaj, pogryziemy się?
 . Dziś chodzę z opuchniętą wargą, bo na dzień dobry oberwałam "z pazura": och, obudziłaś się nareszcie, no to wstawaj, wstawaj, pogryziemy się?   Do połowy maja może też korzystać z miejsca przewidzianego na fasolę i pomidory. No, niestety, muszą być jakieś kompromisy
  Do połowy maja może też korzystać z miejsca przewidzianego na fasolę i pomidory. No, niestety, muszą być jakieś kompromisy  
 One praktycznie z niczym nie kolidują, konkurencja śladowa, a potem spokojnie zanikają i do przedwiośnia dają o sobie zapomnieć, ustępując pola całej reszcie rozpychającej się zieleniny. Podobnie zresztą ranniki. Niech rosną na zdrowie! A wszelkie nadmiary, cóż, najczęściej rzeczywiście lądują gdzieś w przestrzeni publicznej (albo prywatnej, o ile ktoś reflektuje
 One praktycznie z niczym nie kolidują, konkurencja śladowa, a potem spokojnie zanikają i do przedwiośnia dają o sobie zapomnieć, ustępując pola całej reszcie rozpychającej się zieleniny. Podobnie zresztą ranniki. Niech rosną na zdrowie! A wszelkie nadmiary, cóż, najczęściej rzeczywiście lądują gdzieś w przestrzeni publicznej (albo prywatnej, o ile ktoś reflektuje 

najchętniej na działce nie wychodziłby z rzeki.
 najchętniej na działce nie wychodziłby z rzeki.	 zrobię tak, rododendron będzie Ci wdzięczny - azalie pewnie też. Muszę się tylko wyrwać do sklepu.
  zrobię tak, rododendron będzie Ci wdzięczny - azalie pewnie też. Muszę się tylko wyrwać do sklepu.

Może w przyszłym roku się namyśli, ona, albo jej potomkowie?
  Może w przyszłym roku się namyśli, ona, albo jej potomkowie?