TEMAT: * Gdzie by to upchnąć? *
* Gdzie by to upchnąć? * 06 Mar 2019 20:02 #646912
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
* Gdzie by to upchnąć? * 09 Mar 2019 22:24 #647448
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 10 Mar 2019 08:25 #647476
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 10 Mar 2019 17:05 #647590
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 10 Mar 2019 18:05 #647598
| 
 | 
| 
		Nic nie napełnia serca takim smutkiem, jak symetria. Symetria bowiem to nuda; nuda zaś to dno smutku. - V. Hugo Gdzie by to upchnąć? TARG KWIATOWY | 
* Gdzie by to upchnąć? * 10 Mar 2019 18:30 #647605
| 
 | 
| 
		Strefa 7a i 6a Pozdrawiam - Ania Podwójne życie i psy ogrodnika Rozszczepiona jaźń i psy ogrodnika Podróże z psami Łaciata włoszczyzna | 
* Gdzie by to upchnąć? * 10 Mar 2019 18:57 #647614
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 25 Mar 2019 21:24 #650098
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 26 Mar 2019 21:25 #650272
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 26 Mar 2019 22:04 #650277
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 26 Mar 2019 23:25 #650289
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 27 Mar 2019 18:15 #650414
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 11:12 #655507
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 11:22 #655510
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 11:33 #655512
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 12:28 #655520
| 
 | 
|  | 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 19:06 #655615
| 
 | 
| 
* Gdzie by to upchnąć? * 03 Maj 2019 19:47 #655629
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

Póki to nie powoduje jakichś katastrofalnych skutków...
 Póki to nie powoduje jakichś katastrofalnych skutków... Za to kilka bukietowych jak najbardziej planuję, ze względu na ich efektowność, a przy tym niekłopotliwość.
 Za to kilka bukietowych jak najbardziej planuję, ze względu na ich efektowność, a przy tym niekłopotliwość. 

Takie sobie, wiadomo, ale pleśni nie miały i dzisiaj już poszły pod tuje. Wyjdą, to fajnie, nie - trudno.
 Takie sobie, wiadomo, ale pleśni nie miały i dzisiaj już poszły pod tuje. Wyjdą, to fajnie, nie - trudno.
 i uznałam za absolutnie konieczne wycięcie wielkiej aronii (bo nikt u nas nie lubi) i posadzenie w jej miejsce pigwy.
 i uznałam za absolutnie konieczne wycięcie wielkiej aronii (bo nikt u nas nie lubi) i posadzenie w jej miejsce pigwy. (na szczęście jednak lżejszy) i myślę, że będzie się podobał! Na razie czeka na balkonie aż się zdecyduję, czy posadzić go po prawej, czy po lewej stronie wejścia do domku (co zapewne oznacza, że skończy z korzeniami w zupełnie innym miejscu
  (na szczęście jednak lżejszy) i myślę, że będzie się podobał! Na razie czeka na balkonie aż się zdecyduję, czy posadzić go po prawej, czy po lewej stronie wejścia do domku (co zapewne oznacza, że skończy z korzeniami w zupełnie innym miejscu   )
 )

I jak ten bób? Podrósł, gdzie zdjęcie? Zerkam i podglądam, ale coś cicho się zrobiło.
 I jak ten bób? Podrósł, gdzie zdjęcie? Zerkam i podglądam, ale coś cicho się zrobiło.	 

i nie wygląda to źle, najważniejsze, że wiatr niczego nie zwalił. Muszę wywieźć pomidory do pracy, ale trochę się boję w takie zimno... Chyba poczekają do przyszłego tygodnia.
  i nie wygląda to źle, najważniejsze, że wiatr niczego nie zwalił. Muszę wywieźć pomidory do pracy, ale trochę się boję w takie zimno... Chyba poczekają do przyszłego tygodnia.	

Ale to zaraża ludzi. Niedawno jak mówiłam mamie, że jestem zła, bo chyba nie pomieszczę wszystkich roślin w tunelu albo będzie za gęsto, to mi wypominała, że za dużo posiałam. A wczoraj, jak byliśmy w centrum ogrodniczym po środek na mszyce, to ona sama zaczepiała "ale patrz, jaki ładny pomidorek, jak się ładnie nazywa! patrz, jaka duża sadzonka, patrz jak kwitnie, weźmiesz ją? a może pory weźmiemy, a może te selery?"
 Ale to zaraża ludzi. Niedawno jak mówiłam mamie, że jestem zła, bo chyba nie pomieszczę wszystkich roślin w tunelu albo będzie za gęsto, to mi wypominała, że za dużo posiałam. A wczoraj, jak byliśmy w centrum ogrodniczym po środek na mszyce, to ona sama zaczepiała "ale patrz, jaki ładny pomidorek, jak się ładnie nazywa! patrz, jaka duża sadzonka, patrz jak kwitnie, weźmiesz ją? a może pory weźmiemy, a może te selery?" To "dawaj, dorobimy tu rabatę", a miskanty obok.
 To "dawaj, dorobimy tu rabatę", a miskanty obok.