TEMAT: Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 31 Sty 2020 22:54 #690480

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Mymysteryy, że mła? Niemożliwe, to mój zły brat bliźniak! :cool3:
Ja słucham wyłącznie popularnej muzyki.
O takiej

:club2: :evil:
Temat został zablokowany.
Za tę wiadomość podziękował(a): Rzepka

Zielone okna z estimeble.pl

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 31 Sty 2020 23:15 #690482

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10255
Mam na to dowody w czarnej teczce. Mam pokazać? :cool3: To, że zmienili Ci nick, nie znaczy, że możesz całkiem odciąć się od tamtej tożsamości. :comp:

Co to ma być za ....
Pozdrawiam,
Kasia

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 31 Sty 2020 23:34 #690483

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
Lajoie to komik, w tej piosence pastwi się nad tym co leci w każdej komercyjnej stacji radiowej.
W czarnej teczce to pomówienia i złe ludzkie języki!

A teraz dobranoc się z Państwem
Za tę wiadomość podziękował(a): whitedame, Rzepka

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 31 Sty 2020 23:51 #690484

• Rzepka
  • Rzepka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1560
Jezusicku.. aleście tych postów naprodukowali, człowiek poszedł sobie trochę potańczyć, a tu sporo do czytania i słuchania :blink:

Kasiu, to nie ten sam parkiet,on jest Małopolaninen a ja Zagłębiaczką, ale tańczymy w tym samym rytmie :dance:

Beatko, nie Gremliny, ale raczej Norbiny, szczęśliwego powrotu Sławka i salami
:hug:
Mirku Małopolski, ten jiave faktycznie może rozwalać ściany,a rytm taki, że aż chce się robić chase, ale wolimy walce, tanga, no cóż, wiekowi jesteśmy i nie nadążamy :happy-old:

Pozdrawiam Irena
Za tę wiadomość podziękował(a): mymysteryy, whitedame

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 07:37 #690496

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17542
Romku, Twój kawałek na dobranoc, tak bliski memu sercu wysłuchałam na dzień dobry - też jest świetny przy filiżance espresso.
Za oknem buro i ponuro ale ciepło.
Ptaki śpiewają, róże jak pisała Irenka mają spore przyrosty czerwonych listków, czyżby naprawdę wiosna się zbliżała?
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 07:38 przez whitedame.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 08:08 #690499

• zielonajagoda
  • zielonajagoda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 6025
whitedame wrote:
Nie to w uznaniu Twoich zasług na polu walki z Gremlinami.

Jeśli to te same gremnliny o których myślę, to ja tam widzę Termopile ;)
Podziwiam jego cierpliwość, ale to wygląda tak, jakby ktoś chciał ugór zaorać szydełkiem.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 08:29 #690501

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7721
To jeszcze jeszcze jest możliwe i może się udać . Osobiście uważam, że to raczej rzeźba w goownie. Nawet Michał Anioł by nie podołał bo substancja nie ta.

Jak na razie prognoza się sprawdza
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 08:31 przez KaLo.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 08:39 #690503

• zielonajagoda
  • zielonajagoda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 6025
U nas cieplutko i deszczu ni widu ni słychu, wiosna radosna jakby, nawet ptaki weselej śpiewają.
Za tę wiadomość podziękował(a): whitedame, bietkae, Rzepka

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 09:57 #690519

• mirek_z
  • mirek_z's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 460
zielonajagoda wrote:
Podziwiam jego cierpliwość, ale to wygląda tak, jakby ktoś chciał ugór zaorać szydełkiem.

Jagódko, to żadna cierpliwość.
Mają tam swoje bajorko, w którego błocie się z upodobaniem taplają. Nie warto tam do nich wchodzić, chyba że ktoś lubi uwalić się tym błotem. W ramach drobnej złośliwości chciałem im do tej sadzawki wrzucić kamyczek. Okazało się, że wywołałem gejzer miłości bliźniego, przy okazji wyszło szydło z worka - baaardzo kochają nasze dyskusje pod Dębem.
Tu już nie mogłem nie zareagować.
Co do spokoju, to przy tego typu dyskutantach to najlepszy sposób, żeby im najmocniej dopiec. Tu nie mają znaczenia argumenty, trzeba po prostu pokazać gest Kozakiewicza.
Muszą też wiedzieć, że mogą sobie myśleć co zechcą, ale pogaduchy pod Dębem muszą tolerować.

ps.
podobno tu jakaś impreza była (wg Kasi) i to ja miałem polewać, a nic mi nie zostało :mad2:

ps. 2
posiadaczom winogron radziłbym zakasywać rękawy, jeszcze chwila takiej pogody i zaczną puszczać soki !

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 10:21 #690522

• Emalia112
  • Emalia112's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 14472
Jak dla mnie to najciekawszy maja tam kosz.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 11:07 #690530

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
whitedame wrote:
Romku, Twój kawałek na dobranoc, tak bliski memu sercu wysłuchałam na dzień dobry - też jest świetny przy filiżance espresso.

Przepraszam, ale muszę zapytać. Czy Ty masz filiżankę wielkości wiadra?! Przecież to co zalinkowałem ma ponad dwie godziny!
:-D

Mirku i co że popłaczą? Przytniesz na gotowo, w srogim miesiącu przymrozi, uszkodzi pąk przy cięciu i lipa.
Może na zdolnym śląsku cięcie teraz ma głębszy sens, albo gdy ktoś ma dużą winnice. Przy kilkudziesięciu krzakach zrobię to bliżej lutego. W godzinę. Tak długo bo pewnie znowu będę musiał odganiać sierściucha żeby mu czegoś nie obciąć ;-)

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 11:39 #690540

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
mirek_z wrote:
ps.
podobno tu jakaś impreza była (wg Kasi) i to ja miałem polewać, a nic mi nie zostało :mad2:
Po pierwsze primo ... no nie wg. mnie, tylko Beatka przecież ogłosiła imprezę. :drink1:
po drugie primo .... nieważne, kto miał polewać, istotne, że jakoś bidniutko wyszło, ale możemy to spróbować dziś wieczorem naprawić. ;) :drink1:

Emalia112 wrote:
Kosz to był ciekawy za czasów bytności Janusza. Teraz to.... Nuda. Nic się nie dzieje. Dialogi niedobre. Brak akcji.

newrom wrote:
Przepraszam, ale muszę zapytać. Czy Ty masz filiżankę wielkości wiadra?! Przecież to co zalinkowałem ma ponad dwie godziny!
Właśnie wczoraj zauważyłam, że trochę nas wykiwałeś z tą muzyką na dobranoc. Do wpół do drugiej usypiałam, zanim się skończyło. :jeez:
Pozdrawiam,
Kasia
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 14:48 przez mymysteryy.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 12:00 #690549

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
Emalia112 wrote:
Kosze są zawsze najciekawsze. :laugh1: Archeologowie najwięcej dowiadują się o zaginionych kulturach rozkopując antyczne wysypiska. Gdyby za kilkaset lat zaczęli czytać posty z forumowego kosza to jakie wnioski by wyciągnęli?. Że ta "kultura" była bardzo tolerancyjna, logicznie myśląca, umiejąca kulturalnie dyskutować na każdy temat i darząca największym szacunkiem interlokutorów mających przeciwne poglądy? Akurat w tym przypadku była by to całkowita porażka.
Nuda. Nic się nie dzieje. Dialogi niedobre. Brak akcji.
To z Rejsu?
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 12:03 przez KaLo.
Za tę wiadomość podziękował(a): Agus

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 12:20 #690558

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
KaLo wrote:
Nuda. Nic się nie dzieje. Dialogi niedobre. Brak akcji.
To z Rejsu?

Pozdrawiam,
Kasia
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 12:28 przez mymysteryy.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 12:35 #690567

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
whitedame wrote:

A ja już 6 kawę robię i zastanawiam sìe czy moje serducho to wytrzyma :happy4:
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 12:36 przez whitedame.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 12:39 #690568

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
Piękny dzień nastał, taki wiosenny, posłuchajmy więc Izabelli:
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 12:40 przez whitedame.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 15:15 #690598

• mirek_z
  • mirek_z's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 460
mymysteryy wrote:
...istotne, że jakoś bidniutko wyszło, ale możemy to spróbować dziś wieczorem naprawić. ;) :drink1:

Ktoś do nas dziś wpada ?
Zapraszamy
Na deser będzie słodziuteńka dyniowa zupka z Vitaminowej (niektorzy już próbowali)

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 01 Lut 2020 15:20 #690600

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
A takie rytmy mogą być?
Ostatnio zmieniany: 01 Lut 2020 15:20 przez KaLo.

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.712 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum