TEMAT: Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 16:46 #719793

• Senior
  • Senior's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 621
Ewa ciasto to nie to samo. Mirek napij się za mnie - albo z radości, albo z rozpaczy.
przy tej piosence chętnie bym coś wychylił :evil:

Ogród z egzotykami w gruncie i nie tylko -- forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/3...tycznymi-i-nie-tylko

Pozdrawiam Józek
Temat został zablokowany.
Za tę wiadomość podziękował(a): Mirek19

Zielone okna z estimeble.pl

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 17:45 #719809

• Senior
  • Senior's Avatar
  • Gold Boarder
Jeżeli wygra mój kandydat to spróbuję jednak wypić jednego drinka.
Ogród z egzotykami w gruncie i nie tylko -- forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/3...tycznymi-i-nie-tylko

Pozdrawiam Józek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:00 #719814

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10235
Senior wrote:
Jeżeli wygra mój kandydat to spróbuję jednak wypić jednego drinka.

Nie warto dla polityki ryzykować swoim zdrowiem.
My wypijemy za Ciebie, a ja stawiam kawkę i coś słodkiego. ;)

20200712_123817.jpg
Pozdrawiam,
Kasia
Za tę wiadomość podziękował(a): jokaer, Emalia112, Senior

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:19 #719819

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7721
Senior wrote:
Mirek zazdroszczę, też chętnie strzeliłbym sobie drinka, lecz nie mogę od kilku lat. Każda taka próba kończy się natychmiastowym strasznym bólem lewej połowy głowy. Lekarze są bezradni, ja również.

Po bimberku też? Mój ojciec reagował alergicznie ma wszelkie wyroby monopolu państwego. Nawet po niewielkiej ilości twarz i szyja puchły, przybierały kolor buraczkowy a gdy to mijało na 3 czy 4 dzień, cała ta skóra złuszczała się płatami. Po bimbrze przywiezionym ze wsi pędzonym w parniku nic mu nie było.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:30 #719824

• JaNina
  • JaNina's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 54394
Czas na #bazarek zza Wielkiej Wody. Ostateczne:

Cykoria 55 zł
Dżem 45 zł

Warto przypomnieć, że 5 lat temu Cykorie sprzedawane były po 81 zł.
Janina
Jestem Ślązaczką i jestem z tego bardzo dumna

Między kuchnią a ogrodem

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:40 #719826

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Ważne po ile Cykoria i Dżem były dwa tygodnie temu.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:41 #719827

• Senior
  • Senior's Avatar
  • Gold Boarder
Te bóle lewej części głowy zdarzają mi się i bez wypicia alkoholu. Dzisiaj miałem taki atak. Przeszedł po zażyciu 4 tabletek przeciwbólowych. Tomografia i rezonans nic nie wykazały. Zaczyna się ten ból błyskawicznie. Boli lewe oko, skroń i zęby po lewej stronie, tak jakby były zepsute.
Co ciekawe mam to tylko od połowy maja do połowy października i zapominam o atakach. Byłem już u wielu neurologów i leczyli mnie na różne choroby np. migrenę, neuralgię nerwu trójdzielnego i wiele innych.

Pozdrawiam Józek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:41 #719828

• JaNina
  • JaNina's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 54394
28 czerwca cykoria w USA była sprzedawana po 47,5 zł , a dżem 37 zł
Janina
Jestem Ślązaczką i jestem z tego bardzo dumna

Między kuchnią a ogrodem

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 18:59 #719833

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 12158
Europa lubi dżem ...
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 19:38 #719837

• Zefirka
  • Zefirka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1652
Senior wrote:
Zaczyna się ten ból błyskawicznie. Boli lewe oko, skroń i zęby po lewej stronie, tak jakby były zepsute.

Współczuje. Coś strasznego.
Wiedźmowata
Za tę wiadomość podziękował(a): Senior

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 12 Lip 2020 21:19 #719865

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17541
Miałam wstawić lilie
FB_IMG_1594581968396.jpg

Wstawię tylko te:

20200712_194415.jpg

20200712_194410.jpg
Ostatnio zmieniany: 12 Lip 2020 21:35 przez whitedame.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 07:09 #719898

• Senior
  • Senior's Avatar
  • Gold Boarder
U mnie żałoba w całej rodzinie.

Pozdrawiam Józek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 07:13 #719899

• Zefirka
  • Zefirka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1652
Niestety, było do przewidzenia.
Wiedźmowata

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 07:23 #719902

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
...
Wpis usunęłam, bo łamie regulamin forum. Wyjaśnienie poniżej.
Betula
Ostatnio zmieniany: 13 Lip 2020 08:32 przez Betula.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 08:00 #719904

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17541
Niestety budyniu zgotowali na następne 5 lat, więc jest przymus jego jedzenia.
Wczoraj długo nie mogłam załączyć tv żeby zobaczyć wyniki i odruchowo wcisnęłam 1 program.
O 21 usłyszałam, że A. Duda wygrał wybory - jakiś wróż czy po prostu wygraną miał zagwarantowaną odgórnie?

PKW nie podaje cząstkowych wyników jak zwykle.

Na FB roi się od zdjęć gdzie zostały wydane karty do głosowania bez czerwonej pieczęci.
Co ciekawe, jeśli ktoś się nie zorientował, głos jest nieważny ale nie stanowi to podstawy do złożenia reklamacji.

W krajach gdzie Trzaskowski ma spore poparcie brakuje kart do głosowania. Mam wiadomości od rozgoryczonych znajonych w Anglii i Norwegii, którzy odeszli z kwitkiem.

Oczywiście to ja jestem przewrażliwiona a wybory były uczciwe od kampanii aż do liczenia głosów.
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, Senior

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 08:06 #719905

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7721
Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy.

Józef Stalin
Za tę wiadomość podziękował(a): ewakatarzyna, Senior

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 08:10 #719906

• XYZ
  • XYZ's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Błądzę we mgle...
  • Otrzymane dziękuję: 7401
Głosowałam na Dudę, na mniejsze zło. Nie jestem katoliczką, mam wyższe wykształcenie, nie pobieram "plusów". Nie obrażaj mnie, a pedofilów szukaj wśród swoich znajomych.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 2 LATO 13 Lip 2020 08:46 #719912

• Betula
  • Betula's Avatar
  • Moderator
  • Marki/W-wa
  • Otrzymane dziękuję: 13292
W tym dziale dopuszczalne są dowolne tematy dyskusji wedle uznania autora wątku. Ale to ma być dyskusja na poziomie. Newrom, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale ten wpis był obraźliwy i w dodatku opierał się na fakenewse. Fakty w tej sprawie są takie, że prezydent nie ułaskawił żadnego pedofila. Facet odsiedział cały zasądzony wyrok. Duda tylko uchylił zakaz zbliżania się do pokrzywdzonej (córki) na jej prośbę. Córka argumentowała to tym, że czyn ojca spowodowany był chorobą alkoholową. Wcześniej nigdy ojciec nie dopuszczał się wobec niej takich zachowań. W więzieniu wyleczył się i przeszedł resocjalizację, dlatego córka chce się z nim spotykać. Decyzja prezydenta jej to umożliwiła. Dodatkowo adwokat córki wniósł sprawę przeciwko dziennikowi "Fakt" za podanie nieprawdziwych informacji.
Dyskusje o polityce są w tym wątku jak najbardziej dozwolone, ale na przyszłość proszę o nie obrażanie innych, poszanowanie ich opinii i sprawdzanie informacji, które podajecie. To forum nie jest miejscem do rozpowszechniania fakenewsów.
Pozdrawiam
Bea
Ostatnio zmieniany: 13 Lip 2020 08:48 przez Betula.

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.615 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum