TEMAT: Ogródek AGNESS

Ogródek AGNESS 12 Gru 2014 22:40 #320619

• Roma
  • Roma's Avatar
Adasiowa wrote:
... dołożyłabym parę gwiazdek ze słomy,

Ozdoby ze słomy już czekają aby powiesić je na choince :)

1-DSCF0026.jpg
Ostatnio zmieniany: 12 Gru 2014 22:45 przez Roma.

Zielone okna z estimeble.pl

Ogródek AGNESS 12 Gru 2014 22:42 #320621

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 431
Romciu cudne są, wspaniale skomponują się z jutowymi zawieszkami :woohoo:
Za tę wiadomość podziękował(a): Roma

Ogródek AGNESS 13 Gru 2014 18:58 #320711

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Kolejny wianuszek :)

Ostatnio zmieniany: 13 Gru 2014 18:59 przez AGNESS.
Za tę wiadomość podziękował(a): gorzata, elzbieta1, dagmarazap, eda_s, Adasiowa

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 11:07 #320996

• hanya
  • hanya's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3479
Witaj Aguś, :) zaglądam bezśladowo, ale teraz chciałam się pochwalić, że skorzystałam z Twojego przepisu na mięso w majonezie. Zrobiłam udziec indyczy. Okazało się, że miałam za mało majonezu i uzupełniłam musztarda, wyszło bardzo pysznie. Myślę, że można ten przepis troszkę modyfikować. Co o tym sądzisz? Robiłaś może jakieś eksperymenty?
Dobrego tygodnia :bye:
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Ogrodu wśród starych sosen

Hanka

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 12:11 #321006

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Haneczko witaj, bardzo się cieszę, że ujawniłaś swoją obecność :kiss3:
Masz całkowitą rację, zalewę do gotowania mięska można zmieniać wedle własnego gustu . Ja, w związku z tym, że dosyć często gotuję to mięsko, to żeby się nie znudziło, za każdym razem robię troszkę inaczej.... a to dodam grzybki suszone, a to troszkę keczupu, czy miodu, a to wędzone śliwki, a to musztardkę, zioła prowansalskie, lubczyk, jałowiec, ziele ang, listek laurowy, maggi..... wszystkie chwyty dozwolone, aby tylko pozostał majonez, bo to podstawa :P
Tobie również miłego tygodnia :bye:
Za tę wiadomość podziękował(a): hanya

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 12:24 #321010

• hanya
  • hanya's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3479
Bardzo dziękuję, będę zmieniać dodatki. Miłych przygotowań do Świąt, zawsze zaglądam, co robisz :hug:
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Ogrodu wśród starych sosen

Hanka

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 17:00 #321039

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Haniu bardzo się cieszę, że zaglądasz, serdecznie zapraszam :kiss3:

Kolejny wianuszek :bye:

Ostatnio zmieniany: 15 Gru 2014 17:01 przez AGNESS.
Za tę wiadomość podziękował(a): hanya, Adasiowa

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 17:05 #321043

• wxxx-a
  • wxxx-a's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1103
Agnieś cudowne :hearts: Już naprawdę masz wprawę w tym ,co robisz .Od razu widać ,że robione przez kobietę .Delikatne i na bogato . :thanks:

Ogródek AGNESS 15 Gru 2014 17:07 #321044

• Edyta
  • Edyta's Avatar
Ależ te wianuszki piękne :hearts: . Mam nadzieję, że dokumentujesz etapy swojej pracy i zaprezentujesz Twoje dzieła w konkursie ;) .

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 14:38 #321364

• Roma
  • Roma's Avatar
Aga-ozdoby choinkowe które dzisiaj dotarły są po prostu piękne a fotki nawet w połowie nie odzwierciedliły tego co zobaczyłam po otworzeniu przesyłki :dance: :dance:
Dziewczyno Ty masz złote ręce :thanks: :thanks:
Pięknie dziękuję a reszta zachwytów na pw :kiss3:

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 19:14 #321403

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Ewuniu bardzo dziękuję :kiss3: Dekoracje robię , można powiedzieć całe życie ;) to moja pasja od najwcześniejszych lat, po prostu kocham to robić :P Tym bardziej szczęśliwa jestem, że to co kocham podoba się innym osobom :hearts:

Edytko bardzo dziękuję. Ciesze się niesamowicie, że podobają Ci się . Niestety z dokumentowaniem jest problem, nie robiłam tego, ponieważ i pośpiech i potworny bałagan przy robieniu dekoracji.... nawet nie miałam głowy, żeby robić fotki...

Romciu jestem bardzo szczęśliwa, że dekoracje podobają Ci się i jesteś zadowolona :kiss3:
Masz rację, że one znacznie ciekawiej wyglądają w rzeczywistości niż na fotkach.... bardzo się denerwuję, że nie potrafię pokazać rzeczywistej urody ozdób, czy to wianuszków, czy zawieszek, czy innych prac....
Mam nadzieję, że pokażesz jak będą wyglądały na Twojej choince :P Wiele z nich może zdobić dom nie tylko na święta, mogą wisieć przez cały rok, są uniwersalne. A taka zawieszka super wygląda w postaci np girlandy złączonej sznurkiem np na kominku, czy na lustrze, czy nawet na ścianie. A i pojedyncze zawieszki bardzo fajnie wyglądają zawieszone gdzieś na mebelku, czy ścianie :P

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 19:33 #321406

• Aguniada
  • Aguniada's Avatar
Agusia, witaj pracusiu :kiss3:
Wiesz, że Cię podziwiam - z takim spokojem wszystko przygotowujesz przed świętami.
Jest czas i na porządki, i na dekorowanie, i na wspólne przygotowywanie potraw.
Bardzo ciepła z Ciebie osoba, wiesz? To bije i z ekranu i z prywatnych rozmów.

Bardzo podoba mi się to połączenie brudnego różu ze srebrem, złamanego ecru.
Genialnie prezentuje się ten wianuszek.

Ja niedługo wyciągam ozdoby i... hulaj dusza!

Miłego wieczoru :)

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 20:01 #321413

• katik
  • katik's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 84
Aga wianki i ozdoby na choinkę są cudne , nie można się na nie napatrzeć :supr3: , ciągle wracam by się zachwycać :bravo: , jesteś Mistrzynią :woohoo:
Pozdrawiam Kasia

Mała działka Katik
Ostatnio zmieniany: 17 Gru 2014 20:03 przez katik.

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 22:02 #321449

• Roma
  • Roma's Avatar
Jak tylko choinka będzie ubrana to z pewnością zrobię fotkę :)

Ogródek AGNESS 17 Gru 2014 22:31 #321455

• edulkot
  • edulkot's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3009
Agnisiu piękne te wianki i takie różne kolorystycznie :bravo:
Ostatnio wygrzebując jakieś ozdoby doszukałam się wianka od Ciebie i już nie umiem się doczekać kiedy wysprzątam wielki pokój i porozkładam ozdoby, właśnie Twój wianuszek i inne złotka. U mnie w tym roku będzie dziwnie bo mam ochotę zrobić choinkę ze ściętego czubka jałowca, sama jestem ciekawa jak mi to wyjdzie :idea2:

Ogródek AGNESS 18 Gru 2014 00:16 #321469

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Aguniu bardzo dziękuję Ci za takie ciepłe słowa, bardzo mi miło, że tak mnie odbierasz :kiss3:
Z tym czasem to różnie bywa, z wielu rzeczy muszę zrezygnować, bo nie mam po prostu kiedy ich robić ... Ale i wiele rzeczy udaje się wykonać... ja po prostu nie lubię bezczynnie siedzieć ;) :happy: Czasami siedzę i za chwilę impuls i lecę np piec ciasteczka, czy robić wianuszek, czy w domku lub na tarasie coś zmieniam ... a to meblami pojeżdżę a to dekoracje nowe zrobię :happy: Ostatnio wierciłam eMowi dziurę w brzuchu, żeby wywiercił mi dziury i założył kołki na tarasie do zawieszenia starych okien, które udało mi się zdobyć. Będą służyły jako ramy do wianków i innych dekoracji..... obiecał, że wreszcie jutro to zrobi... nawet wiertarkę przyniósł do domu :rotfl1:
Cieszę się bardzo, że wianuszek podoba Ci się.... to kompletnie nie moje kolory, ale od jakiegoś czasu zaczęły mnie niesamowicie pociągać :blink: :rotfl1:
Czekam z niecierpliwością na Twoje dalsze dekorowanie, zawsze jestem nim zachwycona, ze smakiem i pięknie :hearts:

Kasiu bardzo dziękuje za takie miłe słowa :oops: :kiss3: Cieszę się, że ozdoby podobają Ci się i zapraszam serdecznie :hug:

Romciu ciesze się i już nie mogę się doczekać jak zawieszki zaprezentują się na choince :P

Majeczko bardzo dziękuję :kiss3: Cieszę się, że i w te święta wianuszek będzie zdobił Twój dom :kiss3:
Bardzo ciekawa jestem jak zaprezentuje się choinka z jałowca, mam nadzieję, że pokażesz :woohoo: Na pewnie będzie bardzo oryginalnie i cudnie :P

Ogródek AGNESS 18 Gru 2014 00:25 #321470

• Monika-Sz
  • Monika-Sz's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2471
Aguś- dołączam sie do pochwał i zachwytów nad wianuszkami.. Jestem pełna podziwu dla ozdób świątecznych na choinkę- się napracowałaś, ale jakie małe arcydzieła z tego wyszły :hug:

Pozdrawiam Cię serdecznie w ferworze przygotowań.. znajdz wolną chwile i przyjmij serdeczne uściski ode mnie :hug:

Ogródek AGNESS 18 Gru 2014 00:39 #321473

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Monisiu witaj kochana, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilę w smutku jaki Ci towarzyszy w ostatnich dniach i zajrzałaś do mnie :kiss3:
Dziękuje bardzo za miłe słowa o moich dekoracjach, kocham je robić, wkładam w nie serce i dlatego jestem szczęśliwa, że podobają się również innym osobom :kiss3:
Ja również bardzo Cię pozdrawiam i tulę :kiss3:

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.846 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum