TEMAT: Ogródek AGNESS

Ogródek AGNESS 27 Gru 2014 21:43 #322838

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
Ja nie mam takich kubków :rotfl1: choć żałuję... no ale ile można mieć kubków?
Aga... ile masz? ;)
Pozdrawiam - Gosia

Zielone okna z estimeble.pl

Ogródek AGNESS 27 Gru 2014 22:01 #322842

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 431
Martusiu :kiss3: ja jestem taka anty-konkursowa :oops: jakoś tak ....no... nie lubię brać w nich udziału, ale baaardzo kibicuję i na pewno będę głosować B)
Kochana masz takie same kubeczki??? :P

Gorzatko, no trochę mam ;) :happy: Mam szmergla na punkcie kubków i filiżanek.... i wielu innych przedmiotów :whistle: :rotfl1:

Oto kilka zimowych obrazów z drzwi tarasu :P

Ostatnio zmieniany: 27 Gru 2014 22:01 przez AGNESS.
Za tę wiadomość podziękował(a): jagoda5214, Alina-277, annawu, hanya, Adasiowa

Ogródek AGNESS 27 Gru 2014 22:27 #322846

• annawu
  • annawu's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 534
Aga, Ty i tak bez konkursu jesteś mistrzynią w stroikach i wiankach, wielkie gratki :bravo: :bravo: :bravo:
Pozdrawiam Ania
Zapraszam do mojego ogrodu

Ogródek AGNESS 28 Gru 2014 13:27 #322885

• Adasiowa
  • Adasiowa's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 64798
Agnieszko :)
Ja również stanowczo nalegam i delikatnie naciskam, abyś jednak zdecydowała się wziąć udział w konkursie!
Szanse masz - moim skromnym zdaniem - ogromne, a i co szkodzi uczestniczyć w ZABAWIE ? Jako kompletne dwie lewe ręce namawiam Cię ( podejrzewam, ze nie ja jedna ... ) do zgłoszenia swoich prac :)
Byłoby bardzo szkoda, aby takie rękodzieła "zmarnowały" się w domowym zaciszu ...

Pozdrawiam cieplutko ( oczywiście ciasto wygląda obłędnie !)
Ania
Mery ( 1946 - 2022 ) pamiętam ....

Ogródek AGNESS 28 Gru 2014 23:28 #323012

• Monika-Sz
  • Monika-Sz's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2471
Aguś- leniuchowałam całe Święta i teraz mnie rozpiera energia.. Przypomniało mi się, że rok temu robiłam rogaliki drożdżowe z powidłami, oczywiście nie mogę znaleźć przepisu, ale przyszłaś mi do głowy jako pierwsza- że od Ciebie rok temu miałam ten przepis.. Dobrze mi intuicja podpowiada.. :think: ?

Jeśli dobrze zgadłam, to przypomnij proszę przepis.. :whistle: Nie chcę brać z netu, wdzięczna byłabym za domowy, sprawdzony.. Poratujesz :kiss3: ?

Muszę powiedzieć, że jestem pełna podziwu, że robisz dekoracje na tarasie- masz fantazję :hug: Dom..wiadomo- zimno za oknem więc od czego są parapety- ale żeby też tarasowe donice- super pomysł!

Pozdrawiam serdecznie :hug:

Ogródek AGNESS 29 Gru 2014 11:00 #323050

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Aniu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa :kiss3:

Aniu i kto tu mówi o 2 lewych rękach :blink: ??? widziałam Twoje anioły z drewienek.... coś przepięknego, nie mogłam się napatrzeć i jeśli pozwolisz skorzystam z tego pomysłu i na przyszły rok zrobię podobne :kiss3:
Ciacho jest pyszne, ale u mnie po wigilii odezwał się kamień w woreczku i nawet nie poświętowałam kulinarnie, tylko na kleiku i czerstwej bułce z masłem :blink:
Ja również bardzo pozdrawiam :kiss3:

Monisiu, bardzo się cieszę, że podoba Ci się dekoracja tarasu :) Ja traktuję go jako jeden z pokoi, tylko taki bez ścian ;) i zawsze dekoruję . Jest widoczny z salonu, więc musi być miły dla oka widok :P
Rogaliki to pewnie nie ode mnie, bo wydaje mi się, że nie podawałam, ale jeśli masz ochotę , to wkleję moje ulubione rogaliki topione. Są naprawdę pyszne i łatwe do zrobienia :P Tylko to jak wrócę z miasteczka, bo już trąbią na mnie :huh: :happy:
Ja również bardzo pozdrawiam :kiss3:

Ogródek AGNESS 29 Gru 2014 12:14 #323066

• Monika-Sz
  • Monika-Sz's Avatar
  • Platinum Boarder
Aguś- jak masz jakiś przepis fajny i łatwy, to chętnie skorzystam :hug:

Ogródek AGNESS 29 Gru 2014 18:35 #323190

• Tulap
  • Tulap's Avatar
  • Expert Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 53
Witam Cię Agnieszko tutaj! :bye:
Widziałem (znowu) Twoje piękne tulipany w wątku o nich.Dokupiłaś jakieś w tym roku?

Ogródek AGNESS 29 Gru 2014 18:49 #323201

• jagoda5214
  • jagoda5214's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 504
Agusiu jak to to tak świętować suchą bułką z kleikiem :hug: .Kurcze tez nie wiedział ten kamień kiedy się odezwać .Trzeba będzie go chyba usunąć,żeby Cię nie gnębił.Wiesz ,ze w pierwszym momencie myślałam ,ze na stole leży smakowity tort z wiśniami :rotfl1: Potem dopiero przyjrzałam się dokładnie ,ze to wianek :thanks:
Gorąco wszystkich pozdrawiam
Jadzia
Moja oaza wśród Familoków
moja-oaza-wsrod-familokow-cz-2

Ogródek AGNESS 29 Gru 2014 20:06 #323263

• sierika
  • sierika's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Natury nie oszukasz,czyli moje dojrzewanie do eko
  • Otrzymane dziękuję: 4954
Aga czy próbowałaś robic kruche ciasto z płynnym tłuszczem.......?

Ogródek AGNESS 30 Gru 2014 11:28 #323392

• Aguniada
  • Aguniada's Avatar
Agusia, zachwycona jestem Twoją dekoratorską estetyką - przepięknie zaaranżowałaś taras!
Jak Bóg da, będę swój wiosną urządzać...
Czy mogę liczyć na Twoje życzliwe podpowiedzi?

Miłego wtorku! :kiss3:

Ogródek AGNESS 30 Gru 2014 16:57 #323455

• Adasiowa
  • Adasiowa's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 64798
Agusiu :)

Nie mnie robić piękne rzeczy, ale życzę z całego serca Tobie i najbliższej rodzinie, aby ten własnoręcznie sporządzony Ciasteczkowy Zegar odmierzał Wam wyłącznie dobre, szczęśliwe i optymistyczne godziny, aby każdy dzień niósł ZDROWIE, wiarę i nadzieję w lepsze jutro, aby każda chwila była radosna, pełna słońca i pogodna ...

Mery ( 1946 - 2022 ) pamiętam ....

Ogródek AGNESS 30 Gru 2014 17:55 #323472

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Monisiu jak tylko już będę mogła, to od razu wkleję. Rogaliki są pyszne :P

Tulapku witaj w moim oazowym ogródku :bye: Tulipanki dokupiłam.... ale nie posadziłam :oops: :hammer:

Jagódko no tak wyszło w tym roku..... kamień baaaardzo dawno się nie odzywał, jeśli będzie się to powtarzało, to faktycznie trzeba będzie porządek z nim zrobić....
Fajnie z tym wiankiem-tortem :happy:

Ewuniu, nie nie robiłam, zawsze kruche robię z masełkiem,dodatkiem odrobiny smalcu lub śmietany .
A skąd pytanie? Masz zamiar spróbować, czy gdzieś jadłaś i smakowało Ci?

Aguniu bardzo dziękuję :kiss3: Ciesze się bardzo, że podoba Ci się zimowa odsłona mojego tarasu :P
Jeśli przy urządzaniu Twojego będę tylko mogła w czymkolwiek pomóc, to bardzo chętnie to zrobię, będzie mi bardzo miło :kiss3:
Twoim tarasem byłam zachwycona i przed remontem, teraz to będzie prawdziwa perełka :hearts:

Anusiu bardzo dziękuję za tak piękne życzenia :kiss3: Tobie również wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :kiss3:
Pomysł z zegarem niesamowity.... przepiękny jest :woohoo:

Kochani kolejna końcówka roku u mnie pechowa.... moja młodsza córcia rozchorowała się, kto wie, czy nie wylądujemy w szpitalu ... jutrzejszy dzień przyniesie odpowiedź :unsure: W zeszłym roku było to samo.... 31 grudnia trafiłyśmy na 2 tygodnie do szpitala.... mam nadzieję, że teraz nie będzie powtórki :( Nie wiem czy będę miała jeszcze wolne chwile, żeby zajrzeć na Forum, więc już teraz

Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń. Oby 2015 rok obfitował w same szczęśliwe i radosne chwile. Najlepszego :hearts:
Za tę wiadomość podziękował(a): olibabka, jagoda5214, sierika, hanya, Adasiowa

Ogródek AGNESS 30 Gru 2014 19:17 #323500

• Tulap
  • Tulap's Avatar
  • Expert Boarder
No wiesz :(
To jeszcze je poratuj i w skrzynki powsadzaj :idea1:

Ogródek AGNESS 31 Gru 2014 17:44 #323848

• hanya
  • hanya's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 3479
Agusia, serdeczności i życzenia zdrowia dla Was wszystkich, mam nadzieję, że Malutka w porządku. Niech Nowy Rok będzie spokojny i dobry, radosny i pełny miłych niespodzianek. :hug: :hug:
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Ogrodu wśród starych sosen

Hanka

Ogródek AGNESS 31 Gru 2014 20:52 #323933

• Monika-Sz
  • Monika-Sz's Avatar
  • Platinum Boarder
Aguniu- wszystkiego dobrego w Nowym ROku!!
Przede wszystkim niech przyniesie zdrowie, radość, spokój i dobre wiadomości od pierwszych dni.. Kochana- ściskam serdecznie i życzę, aby był to Rok wytchnienia i uśmiechu :hug:

Ogródek AGNESS 31 Gru 2014 23:49 #324040

• Tulap
  • Tulap's Avatar
  • Expert Boarder
Obfitych kwitnień :kiss3:

Ogródek AGNESS 01 Sty 2015 16:59 #324314

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Nieststy sprawdziły się czarne scenariusze :unsure: Pogotowie zawiozło nas sylwestrową nocą do szpitala. Moja młodsza córcia ma zapalenie płuc i gorączkę 41*. Szykuje się 2 tygodniowe leczenie.... oby nie dłużej....
Jakieś pechowe ostatnio dla nas te ostatnie dni roku, mam nadzieję, że limit pecha już wykorzystaliśmy....

Pozdrawiam serdecznie, mam w szpitalu lapka, więc będę zaglądała, gdy Gabi śpi :bye:

Tulapku, Haniu, Monisiu serdecznie dziękuję za życzenia, Wam i wszystkim moim miłym gościom również życzę Szczęśliwego Nowego Roku :hearts: :hearts: :hearts:
Za tę wiadomość podziękował(a): hanya, Adasiowa

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.563 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum