TEMAT: Przy ścieżce

Przy ścieżce 06 Lut 2013 20:07 #120106

• gorzata
  • gorzata's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Jeszcze w zielone gramy...
  • Otrzymane dziękuję: 1935
Mogą być aeonia! :happy3:
Pozdrawiam - Gosia
Temat został zablokowany.

Zielone okna z estimeble.pl

Przy ścieżce 06 Lut 2013 20:10 #120109

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
I jakieś wieści o kopytniku by się przydały... Bo mój daleko... :)

Przy ścieżce 07 Lut 2013 17:30 #120349

• vita
  • vita's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 242
Kochani jesteście, że o mnie pamiętacie. Miałam wczoraj najlepsze chęci, zrobiłam fotki, zmiejszyłam i...pogubiłam się przy ich wklejaniu! Rzeczywiście, zasypało mnie, odkopałam się z grubsza (już nawet o wczesnej wiośnie przemyśliwałam) i od wczoraj zasypuje mnie na nowo!
Nikt nie lubi takich zdjęć, ale co tam:

Dzieki Marto, kopiuj- wklej działa jak trzeba! Widać całe fotki a nie jakieś spinacze :silly:

Przy ścieżce 07 Lut 2013 17:35 #120350

• dodad
  • dodad's Avatar
  • Platinum Boarder
  • strefa klimatyczna 6a
  • Otrzymane dziękuję: 2560
Vita, u ciebie przynajmniej jakieś słoneczko zagląda. U nas sypie cały czas od wczorajszego wieczora, śniegu nawaliło masę a do tego ponuro.
Brr....
Pozdrawiam znad ciepłej herbaty :bye:
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam :)
ogrodowo 2016'***
U Doroty 2015'***2014***

Przy ścieżce 07 Lut 2013 17:59 #120362

• vita
  • vita's Avatar
  • Platinum Boarder
Jola, ciągle mam ogromną ochotę obejrzeć tę encyklopedię. Nie było Cię u Marty, sprawa się odwlekła, dostarczono ją czy nie? No i kiedy ją będę mogła zobaczyć?
Dorotko, dzięki za próby wywołania mnie, kiepski ze mnie forumowy kompan. Znalazłam nawet wśród ikon taką wypisz wymaluj mnie: :fly:
Witaj Magiczna, lubelacy w razie czego zawsze służą pomocą, chociaż z wykopania się z zal..zasp, to trudno im będzie.
Ewelinko, ani w świecie ani szusuję. Kiepsko ze mną w tym roku, ale liczę na to, że wiosna, jak już przyjdzie, to mi bardzo pomoże.
Hej Romanie, postaram się. Kupiłam przedwczoraj cebulę, o której za chwilę napiszę i pokażę.
Gorzatko kochana, teraz jak Joli powiększyła się kolekcja, to co ja już o aeoniach napisać mogę? Nadal nie wiem jak zabrać się za rozgałęzianie swoich...coś trzeba będzie wymyślić.
Marto, no teraz to i moje kopytniki daleko, raczej głęboko pod śniegiem.
Ostatnio jeden z nich był widziany w takim stanie. Fotkę pokazywałam, ale jest teraz w spinaczu, czyli do obejrzenia na życzenie.

Przy ścieżce 07 Lut 2013 18:04 #120364

• vita
  • vita's Avatar
  • Platinum Boarder
dodad wrote:
Vita, u ciebie przynajmniej jakieś słoneczko zagląda. U nas sypie cały czas od wczorajszego wieczora, śniegu nawaliło masę a do tego ponuro.
Brr....
Pozdrawiam znad ciepłej herbaty :bye:

Bardzo się musiałam postarać, aby to słoneczko złapać, hi hi. Raptem ze dwa dni takie były!
Dzisiaj pada u mnie też, ciężki lepki snieg, słońca zero. Gorąca herbata? To jest myśl :)

Przy ścieżce 07 Lut 2013 18:24 #120371

• ewa f
  • ewa f's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 579
Vita ! Idż do Jędrzejówki na herbatę Panoszy się tam Tabi i tylko ona czasami ruszy mnie z letargu ja powinnam wziąć miotłę i usunąć śnieg z iglaków,aby nie dopuścic do katastrofy
Ostatnio zmieniany: 07 Lut 2013 18:25 przez ewa f.

Przy ścieżce 07 Lut 2013 18:29 #120373

• mag
  • mag's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 1176
Ooooo, jednak interwencja pomogła, odkopali :woohoo: Nikt nie lubi zimowych zdjęć? Ja lubię :oops: I nawet taką zimę (jak już w ogóle być musi)bardzo lubię - mroźno, słonecznie i duuużo śniegu, a zaraz potem wiosna, wiosenka, wiosnusieńka... :dance:

Przy ścieżce 07 Lut 2013 19:01 #120399

• vita
  • vita's Avatar
  • Platinum Boarder
ewa f wrote:
Vita ! Idż do Jędrzejówki na herbatę Panoszy się tam Tabi i tylko ona czasami ruszy mnie z letargu ja powinnam wziąć miotłę i usunąć śnieg z iglaków,aby nie dopuścic do katastrofy

O! Bo Tabi, jak mało kto potrafi ruszyć z letargu. Jędrzejówka u Poli? Poszukam.
Aż tak źle u Ciebie z tym mokrym, ciężkim? Paskudnym?!

Magiczna, aż lżej na sercu :dance:

Przy ścieżce 07 Lut 2013 19:44 #120415

• Tabaaza
  • Tabaaza's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Irysomaniaczka
  • Otrzymane dziękuję: 2041
Hejka! :)
Vitalisku ja też jestem świeżo po zapaści zębowo - wyjezdnej. Jakoś się podnoszę i leczę Pollutonem, zakupami ( konsultację uskuteczniłam wczoraj na matecznym i odebrałam wytyczne :supr: - mam już "twardą" listę ), pączkiem Ciotki Elki z prawdziwą marmoladą różaną z migdałami i orzechami siekanymi i genialnym faworkiem Basi ( ona też robi coś co się nazywa różą karnawałową, z własnej produkcji konfiturą wiśniową - odjazd :woohoo: ). Znaczy ludzie , zakupy, obżarstwo! W końcu jeszcze jest karnawał, co sobie będę żałować! Alcatraz też jeszcze śpiący, nawet przeciągania przez sen nie było ( z domowych oznak wiosny to tylko Felicjan spruł na całą noc do innych kotów ). Deprechy i zastoje mają to do siebie że mijają, zwłaszcza wtedy gdy pomyślimy sobie o tym co by tu jeszcze. :woohoo: Vitalisku pracka konceptualna była już wykonana? No to jak tam przy hortensjowym stoku i tym byłym zatrawniczonym spadeczku, jak plany peoniowe w tym roku i czy będą dosadzane nowe czosnki? Co zamierzacie koleżanko Vitowska? :wink4: :rotfl1:
Pozdrówczanki
K. :woohoo:
Jak już sobie ogród urządzę po swojemu to go zdemoluję i zacznę urządzać od nowa!

Przy ścieżce 07 Lut 2013 19:47 #120416

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
vita wrote:
Ale fajne duchy i duszki! :lol:
A tamto zdjęcie kopytnika widziałam, myślałam, że zajrzałaś do niego w tej przerwie zimowej...
A co z tą cebulą? ;) Czu już jest "za chwilę"? ;)

Przy ścieżce 07 Lut 2013 19:54 #120421

• aleb-azi
  • aleb-azi's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 539
I to jest jak jaskółka :) Cebulowe dylematy u progu wiosny :) .

Przy ścieżce 07 Lut 2013 22:08 #120497

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
Vituś o tak ... dylematy :happy4: jak ja lubię Twoje dylematy :lol:
Gdzie mi tam :oops: do Twojej aeoniowej kolekcji cudnej :hearts:
Bardzo proszę się pochwalić w kolejnym wątku o sukulentach, mam otworzyć ;)
Księga wspaniała w dwóch tomach dotarła :woohoo: może w ferie uda się spotkać nad nią.

Przy ścieżce 07 Lut 2013 23:20 #120550

• piotrek_ns
  • piotrek_ns's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1228
vita wrote:
Nikt nie lubi takich zdjęć, ale co tam:

A ja lubię :) Piękna zima i super zdjęcia :)
Pozdrawiam wszystkich gorąco.

Piotrkowe działkowanie
Skalniak i kamienie

Przy ścieżce 08 Lut 2013 01:30 #120567

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
Oj czosnki popatrzyłabym ,popodziwiała,powzdychała :hearts: Do takich widoków rwie się me serce!
Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D

Przy ścieżce 08 Lut 2013 10:02 #120599

• aguskac
  • aguskac's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1455
Kogo ja się tu dokopałam :dance:
Witaj witaj :bye: Przeleciałam Twój wątek i nie poznaję starych zakątków... przeprowadziłaś się? :wink4:
Cudny domek... Masz tam wyrko dla odwiedzających forumków?? Mnie samą kusi letnia wyprawa w lubelskie... Najlepiej rowerem :whistle: Tam tyle przyjaznych, znajomych duszyczek :P
Pozdrawiam Aga
Na wiejskim podwórku

Przy ścieżce 09 Lut 2013 17:16 #121206

• vita
  • vita's Avatar
  • Platinum Boarder
Tabaaza wrote:
Hejka! :)
Vitalisku ja też jestem świeżo po zapaści zębowo - wyjezdnej. Jakoś się podnoszę i leczę Pollutonem, zakupami ( konsultację uskuteczniłam wczoraj na matecznym i odebrałam wytyczne :supr: - mam już "twardą" listę ), pączkiem Ciotki Elki z prawdziwą marmoladą różaną z migdałami i orzechami siekanymi i genialnym faworkiem Basi ( ona też robi coś co się nazywa różą karnawałową, z własnej produkcji konfiturą wiśniową - odjazd :woohoo: ). Znaczy ludzie , zakupy, obżarstwo! W końcu jeszcze jest karnawał, co sobie będę żałować! Alcatraz też jeszcze śpiący, nawet przeciągania przez sen nie było ( z domowych oznak wiosny to tylko Felicjan spruł na całą noc do innych kotów ). Deprechy i zastoje mają to do siebie że mijają, zwłaszcza wtedy gdy pomyślimy sobie o tym co by tu jeszcze. :woohoo: Vitalisku pracka konceptualna była już wykonana? No to jak tam przy hortensjowym stoku i tym byłym zatrawniczonym spadeczku, jak plany peoniowe w tym roku i czy będą dosadzane nowe czosnki? Co zamierzacie koleżanko Vitowska? :wink4: :rotfl1:
Pozdrówczanki
K. :woohoo:
Nie myliłam się! Zanim dotarłam do Jędrzejówki, Tabi na posterunku :) Oj, Kasiu, skąd u Ciebie tyle energii?
Czytałam, że deprecha, wakacje bezwyjazdowe, problemy ze zdrowiem...a tu, takie solidne wsparcie, aż trudno uwierzyć. Nie odpowiem jeszcze co z hortensjowym stokiem, ani z zatrawniczonym spadkiem (bo nie wiem) ale wiem już na czym powinnam się skupić. Dawno nie uprawiałam pracki konceptualnej, a dzisiaj byłam z dziewczynami na szkółkingu, pora się podnosić i zaprzestać psioczenia. Peonie czekają i nie tylko.
Gdybyś mi jeszcze wyjaśniła co to jest Polluton, to byłabym już zupełnie spokojna i zakasała rękawy... :)

Przy ścieżce 09 Lut 2013 17:20 #121208

• mag
  • mag's Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane dziękuję: 1176
Już szkółking? :eek3:... chyba w ciepłych krajach ;)

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.705 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum