Kasiu ja też bardzo czekam na ten weekend majowy,trochę prac jeszcze sie odgoni,miejmy nadzieję,że będzie ciepełko to trochę bedzie czas na odpoczynek w zasisznym miejscu i z naturą obcowanie,,,oj jak ja to lubię
GreenEvi tak sasanki są i piękne i bardzo fotogeniczne,,,,zakupuj sobie je koniecznie
Jolu fakt,po tylu mieiącach zastoju ,praca czsami dokuczy jakimś bólem ale w większości sprawia przyjemność
A na ten Majowy weekend czekam bardzo .. na relaks przy grillu i coś
i słodkie lenistwo może z naturą,podlądanie moich bocków
Roma i u ciebie wiosna rozłyśnie kolorkami i zielenia ,,,i to wszystko będzie nadrabiać i nie nadążysz robić zdjęć
Moniko witaj
i Hosty u mnie też nie wszystkie wyszły,iine wyszły,inne przebijaja ziemię a inne śpia jeszcze :tongue2
Pawle: masz rację ,,,,w ogrodzie jest praca non-stop,,ja już często sie smieje sma z sibie,ze fajną mam rekreację,,praca,,,i znowu prac
Tak a w lecie będzie podlewanie,,,
ale czas na przyjemności tez trzeba wygospodarować uummm,,,na grilek i coś jeszcze
Wczoraj zobaczyłam clematisa jackmani,no i oczywiście sobie kupiłam,,,tylko gdzie ja go posadzę
Ale jak Jola mi podpowiada,siatki u mnie nie brak
A i dostałam piękny prezencik od Joli--- różyczkę Munstead Wood -- wielkie dzięki
i kupiła mi jeszcze moje marzenie -- hortensję vanille fraise