Chyba nie zamknę wątku skoro tyle osób tu zagląda....
Udało mi się w końcu wynająć mieszkanie taty(czuje się dobrze jak na swój wiek 89 lat) i mniej będą mnie ,,cisły'' wydatki(czynsze i inne pierdoły)
.
Zacznę od tyłu-oczywiście odpowiadać
Monisia, myślę że jest to do wykonania-następne dwa dni mają być ,,suche'' a ja mam wolne to kto wie(oczywiście wcześniej zadzwonię 24h)co do tego potwora to też się go boję ,niecałe 3 sek.do 100 km/h a jego serce to 190 KM
przy wadze własnej 173 kg...
Roma, na pewno się pojawię na Jaśkowej....jak Ciebie zobaczę u siebie i to nie wirtualnie....
cały czas czekam sałatka i kiełbasa mi spleśniała
.
SHL i WFM to piękne ,,sprzęty'' tamtej epoki ...w kolejności moje ,,sprzęty'' motorowery-Pegaz,Wierchowina,Romet,Jawka...motocykle Junak,CZ350,MZ250,Junak z koszem-ale czad...żona ,dziecko i cisza...i bum...Suzuki GSXF750,Honda Varadero 1000,Honda Hornet600 i moja ,,Lusia''Yamaha YZF R1
.
Edyta, cóż stoi na przeszkodzie , w tej chwili możesz bez prawa jazdy śmigać każdą 125-tką ,,cm3 pojemności silnika''
, a jaki M.będzie zazdrosny...
Dalu ,nie ma to jak w mych siwych włosach poczuć wiatr no i ,,troszku'' krew szybciej płynie...
mam nadzieję że chryzantemy które kupiłem wiosną rozjaśnią troszkę ogrodowe szarości..
Wiesiu, jak przyjechałem nowym motorkiem (z Krakowa) psy rzuciły się do bramy z zębiskami i ,,huzia na Józia'' tzn.na mnie
dopiero jak zdjąłem kask i usłyszały mój głos to odpuściły -chociaż Asia coś tam ,,mruczała'' pod nosem i jej się wybitnie nie podobało..Jak jedzie naszą drogą ,,cokolwiek'' Kokos mało nóg nie połamie...tak zapierdziela wzdłuż ogrodzenia-w trawniku to wyrył tor-z lewej trawa,z prawej trawa a w środku klepisko
.
Haniu,z prac ogrodowych dopiero coś zaczynam dziubać w ziemi
skasowałem derenia Flaviramea i w to miejsce posadziłem jarząb Szwedzki, mam do wykarczowania jeszcze jedną sztukę a w jego miejsce posadzę tawułę van Houtte'a, a miłości ma kilka-rodzina,czworonogi,ryby i motory-tak kolejność jest dobra.....
Grzesiu, nie wiem jak u was ,ale tu jest tak sucho że ziemio-piach podczas ,,wykopków'' przesypuje się jak sól z worka
wiesz jak będziesz miał moje lata
to też przesiądziesz się na dwa kółka.....