Bardzo się cieszę że zajrzało tu tylu nowych jak i starych gości
.
Czekam z utęsknieniem wiosny (jak wszyscy zielono zakręceni
) chociaż pierwsze symptomy już są
- teraz to ciemno ale jutro zrobię fotkę i jestem ciekaw czy ktoś na Forum mnie przebije (nie czytać przybije
)
A teraz moi kochani (jak mawia nasza Forumowa koleżanka
) zwrócę się do gości....
Joasiu witaj - jak remont i co tam na ,,ranczo''
Piotrek coś mi się wydaje że jeszcze będzie zima i u ciebie też zostawi swoje ,,obrazy''
Geniu, dziękuję za życzenia i czekamy na przylot gęsi
Marta, Chester to bał się strzałów okropnie(nawet burzy) wychodziła mu sierść i ze strachu siusiał po siebie
,teraz Asia i Kokos nie przepuszczą żadnemu wystrzałowi ,pod tym względem ,,burki'' są ok
.Co do traw i miskantów to chyba zasługa suchego 2014 roku, a że miałem zbyt mało czasu na podlewanie to bardziej ,,zmężniały''- w tym sezonie też przykręcę kurek z wodą i zobaczymy co będzie
Ewo witam ,cieszę się że zaglądasz
Monisiu, dobrze że trafiłaś, karmniki takie jak zapodałaś nr.1 zakupię w Juli - już oglądałem co i jak
jest troszkę większy niż ten zaproponowany przez Ciebie i duże ptaszory się tam nie dostaną
Gdy zaczną swój spektakl Sybiraczki tam ci znać i możesz przyjechać nawet na tydzień (jeden pokój jest wolny), aaaa... Kokos jak się ucieszy jak cały dzień będzie aportował swoją kość
oczywiście Ty z nim zostaniesz ja idę do pracy
Iwona witam w naszym skromnym ogródku i pokaż swojego kudłatego pupila z awatarka...
Nowinko fajnie że znalazłaś czas by do mnie zajrzeć
Mateuszu witam
Romcia skąd wiedziałaś że lubię ,,obfity'' podkoszulek Pameli Anderson...
(chciałem bardziej dosadnie napisać ale dzieci tu może zaglądają, taki wysublimowany język ,,cuś'' mi nie pasuje-
Roma wiesz o czym piszę....
)
Haniu witam cię
te żaby mają wiele wspólnego z ogrodem i moją wsią.....
Wiesiu buziaczki
No,no
nareszcie
Dorota moja droga ty już
ostrz szpadel na wiosenne wykopki u Chestera....
Roma z tym sępieniem to może by tak było
ale musisz najpierw zawitać moje skromne progi...
w pierwszy wiosenny cieplejszy dzionek wpadnę na dwukółce na Jaśkową na kawę i wzt-kę
Kondziu witaj