Dzisiaj na tę szarzyznę za oknem kolory:
Walter Kennedy właśnie
Urocze rumieńce - Ashwood Rings of Saturn, rozbrajający po prostu:
A teraz diploid - Cascading Blue:
Nowinko, Jeżeli chodzi o Jamesa Galawaya to myślałam że do 1,5 metra rośnie, ale jeżeli większy to super. Pójdzie pod
płot, obok Pilgrima może, napisz proszę, czy Ci choruje, zresztą zajrzę do Ciebie, pewnie masz zdjęcia. Tylko u Was dziewczyny czegoś szukać...
Na której stronie to będzie trzeciej czy osiemdziesiątej trzeciej
Wsiąkam w te wątki, a tu obiad trzeba dzieciom gotować
Pewnie jest jakaś opcja wyszukiwania w konkretnym wątku, a ja tu się kompromituję nieobyciem forumowym. W każdym razie wpadnę. A, i znalazłam gdzieś jeszcze informację, że kwiaty Jamesa nie są tak duże jak piszą, ale może to od cięcia zależy?
Aga wczoraj wtorkowe lenistwo. Cały dzień z dzieciakami w domku, tylko spacer króciutki. Jak to się stało, że róże się od Ciebie wyprowadziły? Chociaż oglądając Twój ogród ma się wrażenie, że wszystko jest tak jak miało być, więc może róż miało nie być po prostu... Skoro u Ciebie róże to historia, dla Ciebie moje History:
Geniu Waltera kupowałam u pana Tadeusza K., wiem, że jest na tamtym FO, ale mnie tam nigdy nie było. U Ciebie też piękne liliowce widziałam w wątku sprzedażowym, szkoda, że niektóre nn, sprzedajesz po jednej rozedzie liściowej? Próbowałaś krzyżować? Moje doniczki do wysiewu nasion już przygotowane, może dzisiaj uda mi się wysiać i opisać, to wstawię zdjęcia. Spójrz na Space Warp, na pewno Ci się spodoba:
Elu Augusta jest przecudna, dokupiłam pięć krzaczków, więc teraz koło tarasu rośnie osiem, czekam tylko, żeby młodsze i starsze wyrównały kwitnienie, mam nadzieję, że nastąpi to tego lata i będzie pięknie. U Ciebie też tak szaleńczo pachnie?
Chester śmiejemy się z mężem, że nasze pasje podobne, bo ja kopię i on kopie... Zabrał mnie ze sobą i wykopałam pięć gwoździ, z dwie blaszki i podkowę
, będzie szczęście jak nic
Szuka i szuka już pięć lat i ciągle tylko jakieś guziki, a skarbu jak nie było tak nie ma, ale za to z wiedzą historyczną u niego to już tak na poziomie profesury gdzieś. A, i wszystkie dołki zakopane, darń na swoim miejscu
Miłego dnia Wam wszystkim