Dzień dobry wszystkim!
Pogoda lekko deszczowa, zatem zaszywam się w swojej wewnętrznej gawrze próbując przetrwać dzień.
Jak się macie?
Poznanianki na Gardenii - pozdrawiam Was gorąco i zazdroszczę!
Postanowiłam za rok zaplanować przyjazd na targi, żeby nie wiem co
Bawcie się dobrze i czerpcie mnóstwo inspiracji
Moniko, prawdę mówiąc, jestem już mocno zmęczona tym natłokiem zajęć i obowiązków.
To niestety nie polega tylko na chodzeniu, ale na poświęceniu mnóstwa czasu i pracy w różnego rodzaju zadania, projekty, prace.
Cieszę się, że powoli zbliża się czas luzu, ale... ja już poważnie myślę o rozpoczęciu w trzecim trymestrze Uniwersytetu Otwartego
O szczegółach na razie pisać nie będę
Tak, dziś wracam do domu późnym wieczorem po kursie... na szczęście jutro już piątek!
Miłego
Ewuniu, serdecznie zapraszam! Niedługo ogrody znów się zazielenią - będzie czym się cieszyć
Pozdrawiam!
Dario, szalejesz zakupowo!
Ja chyba tez muszę pomyśleć o wymianie zasłon, poduch, świec.
Zainspirowałaś mnie, żeby poszperać w sieci za nowościami
Martulu, w ramach pracy dyplomowej trzeba było zrobić trzy plansze 70x100cm: architekturę, wnętrza i ogród.
To ogrom pracy, liczenia etc. - zwłaszcza dla tych, którzy rysują ręcznie.
Promotorzy są w porządku, zatem sama obrona to już formalność. Pytania egzaminacyjne też są dość luźne.
Moje zdanie na temat ogólnego zakresu i poziomu edukacji w tym obszarze znasz... Raczej jestem zawiedziona.
Mimo to, będę się dalej rozwijać, ale już jako słuchacz
Majutek, deszcz rozpuścił resztki śniegu?
U nas białego już dawno nie ma - temperatury oscylują wokół 7-10st, więc już śladu nie ma po zimie...
Za to wiosna budzi się coraz śmielej
Tak, też się cieszę, że będę miała czas na normalne życie