Aguniada-Aguś ; Aszka-Olu Witajcie dziewczyny
Teraz już mamy wszędzie pięknie, zielono i kolorki w ogrodach rożne są.Moja wiosna zmienia się co kilka dni.Fajnie to lubię , i to bardzo jak jest kolorowo.Nie lubię pustych tylko zielonych ogrodów
ale każdy tworzy swój ogród , jak jemu pasuje, jak lubi najbardziej
No właśnie "córcia ma niemal z głowy maturalny stres"NIEMAL!Teraz czekanie.I drugi stres czy na te studia co wybierze się dostanie.I całkiem długie wakacje do października
Tak Fiona pilnuje się blisko domu.Jak nawet dłużej mnie nie widzi, to zamiauczy tak jakby pytała- gdzie jesteś ??.Odezwę się i już chyba spokojniejsza jest, bo więcej nie miauczy .
Bozi-Bożenko No właśnie ten liliowiec sam z liści już jest ciekawy.A jak kwitnie, tego jeszcze nie wiem
Nowinka-Ewo Dzisiaj tez niezaciekawie na dworze,Pochmurno, chłodno.Ale zielono i pięknie
Kiedyś kupiłam tą sosenkę z nazwą.Ale przeczyłam.I nie zapisałam i tyle.Etykieta wypłowiała.I teraz jak lobie wiedzieć co mam za roślinki nazwami to już nie wiem co to za sosnowa pani
Oj dla mnie tez ważne ,że roślinka ma być ładna.Ale jak wiem , znam jej nazwę to zawsze mądrzejsza jestem
Anowi-Iwonko;Moniczko Fionowy kawaler, ot taki przeciętny, to sąsiada kotek.. A może i lepiej,że żadnego nie chce
Wreszccie na rabacie hostowej widać roślinki, kolory zieleni.A nie pusta korę
Tak, to może być oregano.Dzięki
Flora-Sylwio Ja w ogóle nie wykopuję tulipanów.Na tej rabacie są trzeci sezon. Niektóre drugi.a niektóre pierwszy.
70 odmian liliowców zamówiłaś ??Ja też coś kolo tego mam.Gdzie zamawiałaś??
Oj to z przyjemnością będę zaglądać do ciebie i je podziwiać.Bo liliowce też kocham
Tak ten liliowiec o pasiastych liściach sam w sobie ciekawie wygląda.A jak się rozrośnie to będzie ładny widoczek . Kępa będzie pięknie wyglądać.
Ja jeszcze nie dawałam nawozu pod swoje liliowce. w tym tygodniu trzeba będzie to zrobić
inag1-Ina Dziękuje za miłe słowa
Ja lubię jak jest kolorowo w moim ogrodzie.Hmm sosna czarną ,mówisz ? Zaraz sprawdzę.
artam-Martuś Ty to chyba wszystko wiesz. Sprawdziłam tą Pinus mugo .Tak to może być ona .Dzięki wielkie
Ja też żałuję, że War Paint pózniej zielenieje.ale te li.ście duże z falbanka sa dość ładne, nawet zielone
Nie, ja nie mam żadnych strat ponornicowych .Nawet nie wiedziałam,że nornice hosty też żrą .Szkoda,że u ciebie je dopadły.I coś zostaje ???
Dorotko15 Tulipany ładne, szkoda mi bardzo,że już odchodzą i na żywo w ogrodzie dopiero za rok zobaczymy.No może za 11 miesięcy
Lepnica dwupienna
Powojnik atragene MAIDWELL HALL
Powojnik atragene Markham`s Pink
Hosta Fragrant Bouquet - ma cudnie pachnące kwiaty
Hosta Paradigm tez nabiera kolorków
Pracują