Moniczko;Krzysiu; Dalu ; Moniczko-Sz; marzena06Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków.Wszelkie wsparcie.Pomaga!!!I proszę o jeszcze
Matura jak na razie idzie do przodu.Oby tak dalej
Jutro ustny polski.I znowu przeżywanie
Bardzo dziękuję za nazwę mojej roślinki- gęsiówka kaukaska.Hmm nawet ładnie.Mam inna gęsiówkę.Nawet nie pomyślałabym,że to też gęsiówka
Powojnik Maidwell Hall coraz piękniejszy
eda_s-Edytko To masz spokój z przeżyciami maturalnymi jak na razie.ale zobaczysz czas szybko leci.A przezywa się gorzej chyba niż swoją
broja-Edytko Fajnie,że kupiłaś sasankę.To piękne roślinki.Moja czerwonawa sasanka to zakup ubiegłoroczny.W tym roku białą kupiłam
Adasiowa-Anuś Kochana dziękuję za trzymanie kciuków i to z Adasiem
A jeszcze mogę prosić ???Jak na razie dobrze idzie.Ale dwie koloeżanki Dagmarki już wiedzą,że matmę zawaliły
A ja myślę,że teraz bardziej przeżywam maturę córki niż swoją
Dokładnie jest tak , jak piszesz Anuś.Ogród , roślinki, praca przy nich to moje największe i najlepsze odreagowanie różnych problemów ( a wiesz mam ich duuużo) i wyciszeniei łapanie radości z natury, kwiatuszków i pracy , która i męczy fizycznie ale daje tak dużo satysfakcji
Ta żurawka o zielono-szarych listkach jakby oszronionych, jak to nazwałaś to Green Spice .Później jest jeszcze piękniejsza
A Fiona specjalnie dla Ciebie
uwielbia przesiadywanie na kamieniach albo w żurawkach
Te trzy rabaty to nowe dzieło moje i męża Uff,,Piątek i sobota.
Jeszcze 4 - hortensja tez otoczę z kamieni dostała i sąsiedztwo żurawek i liliowców. ;:167 .Wreszcie hortensje ni będą podłamywane przy koszeniu.Są w rabatach!! ;:138
[/URL]
Bozi-Bożenko To prawda,żurawki zmieniły się po deszczach i teraz już tylko pięknieją.Wczoraj kilka rozsadziłam.Bo do nowej rabaty były mi potrzebne.
Ciekawa jestem,czy mi się przyjmą ?
Anna96-Aniu Clemki dwa pięknieją.Magnolia jeszcze kwitnie,ale to już końcówki.Liski rośną.moja Ann w pierwszy rok deko podmarzała.Ale tylko 1/ 4 i dalej już ładnie rośnie. bez okrywania.Dzięki za wparcie -trzymanie kciuków.Jak można, to proszę o jeszcze.Jutro ustny polski.I potem za kilka dni geografia.
Tulipankowe chyba końcówki kwitnień
I już zżeracze lili też są ;:161
i bukiecik dla was - kwiatuszki ze skraju lasu, nie wiem co to za jedne