TEMAT: Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 23 Kwi 2020 21:12 #705741

• Rzepka
  • Rzepka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1560
Witaj Dorotko

Cieszę się,że do nas trafiłaś :kiss3:
Mnie też bardzo brakuje forumkowych spotkań, ale cóż,korona nas wszystkich załatwiła.
Tak sobie myślę, Mirek Dolnośląski zorganizuje przyłbice, kombinezony, maski mamy, o wymaganą odległość się postaramy :P
W maju u Ciebie nie da rady, ale w czerwcu u mnie, dlaczego nie, może pod koniec czerwca zakaz gromadzeń będzie poluzowany?
Wyobrażacie sobie taką imprezę :drink1:

Pozdrawiam Irena
Ostatnio zmieniany: 23 Kwi 2020 21:15 przez Rzepka.
Temat został zablokowany.

Zielone okna z estimeble.pl

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 23 Kwi 2020 21:41 #705746

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 12158
Tradycja rzecz święta , trzeba pielęgnować :screem:
Polsat od lat na święta puszcza Kevina i wciąż ma swoich wielbicieli.... :devil1: :rotfl1:
Tak jak w Nowym Yorku nie ma świąt bez wielkiej choinki,tak w Polsce nie ma świąt bez filmu o Kevinie...
Telewidzowie wręcz proszą o włączenie tego filmu w ramówkę świąteczną.... :happy3: :happy4:
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 23 Kwi 2020 22:03 #705749

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10257
Cześć Dorotko :), co się odwlecze to nie uciecze. :kiss3:

Rzepka wrote:
Wyobrażacie sobie taką imprezę :drink1:
Na upartego możemy siedzieć w kombinezonach i przyłbicach, tylko jak dystans społeczny zachować przy stole (albo na przykład jak tradycyjnie z Mirkiem zupę przyprawiać zachowując dystans 2 m? :rotfl1: )? :think: :jeez:
Pozdrawiam,
Kasia

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 23 Kwi 2020 22:32 #705752

• vimen
  • vimen's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 417
Trzeba wprowadzić system rotacyjny.

pozdrawiam Katarzyna

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 23 Kwi 2020 23:41 #705757

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
mymysteryy wrote:
Na upartego możemy siedzieć w kombinezonach i przyłbicach, tylko jak dystans społeczny zachować przy stole (albo na przykład jak tradycyjnie z Mirkiem zupę przyprawiać zachowując dystans 2 m? :rotfl1: )? :think: :jeez:

Jesoooo, jak mogłem zapomnieć o przyprawianiu/ dopieszczaniu tzw. zupy dnia :hammer: :jeez:
Żaden taniec godowy nie jest w stanie oddać atmosfery panującej przy gorącym garze... :devil1:
Pikantność zupy sprawdzana na wiele sposobów ... :idea1:

:drink1:
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Ostatnio zmieniany: 23 Kwi 2020 23:50 przez Mirek19.
Za tę wiadomość podziękował(a): Agus

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 06:39 #705766

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
:eek3: Tak to napisałeś, że ktoś możne się pogubić o co chodzi, a chodzi naprawdę o zupę. :rotfl1:

Dzień dobry wszystkim. :coffe:
Pozdrawiam,
Kasia

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 06:52 #705769

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17542
Dzięki Kasiu za muzyczkę do kawy.
Znowu bardzo zimny poranek, nawet w domu trzeba trochę drzewem przepalić bo zimno.

Ostatnio dość sporo naczytałam się o spódniczkach mini, więc propozycja dla Panów w czasach pandemii, żeby troszkę więcej luftu organizm dostawał:

FB_IMG_1587704546927.jpg
Ostatnio zmieniany: 24 Kwi 2020 07:21 przez whitedame.
Za tę wiadomość podziękował(a): Agus, ewakatarzyna, zwykły chłop, Mirek19

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 07:56 #705780

• Dorota26
  • Dorota26's Avatar
  • Fresh Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 9
Z odpowiednią odległością od stołu i biesiadników nie byłoby problemu, ogród duży to każdy dostałby stoliczek, krzesełko w innym zakątku ogrodu. Oczywiście ubiór ochronny dzięki Mirkowi mamy zapewniony, nie wiem jak zareagowaliby na nasze spotkanie nadgorliwi sąsiedzi, czy nie wezwaliby dodatkowego towarzystwa.
Na pewno nadrobimy wszystko w lepszych czasach, jak się zaczniemy co tydzień spotykać to może wtedy nie będę miała poczucia po powrocie do domu, że zapomniałam o tym, a jeszcze o tamtym zapytać poszczególne osoby.
Mirek- małopolski dostałam prikaz od syna, aby już nie korzystać z jego nicku. Ponad 12 lat temu jak miałam roślinny problem zalogował się szybko na F, a ja miałam zadać tylko pytanie. No i utknęłam tam na kilka lat. Więc teraz wymyśliłam coś swojego nie zaszalałam z moją fantazją :happy:
Podczytuję Was cały czas, nie zawsze zostawiam wpis. Przed chwilką pokazywałam M zdjęcie wklejone przez Beatkę, jak można zaszaleć, od razu mamy dobry humor na cały dzień.
Pozdrawiam wszystkich, zmykam do obowiązków. Idę zaklinać deszcz, jak moje piaski go potrzebują.
Ostatnio zmieniany: 24 Kwi 2020 07:57 przez Dorota26.
Za tę wiadomość podziękował(a): Mirek19

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 08:33 #705784

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Mirek19 wrote:
Tradycja rzecz święta , trzeba pielęgnować :screem:
[...]
Telewidzowie wręcz proszą o włączenie tego filmu w ramówkę świąteczną.... :happy3: :happy4:

Ja też wierzę że proszą, podobnie jak większość Polaków jest za PiSem i chce wyborów w maju :P

A Tradycja to ładne imię dla dziewczynki.
Za tę wiadomość podziękował(a): zwykły chłop, Zefirka

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 09:15 #705791

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
mymysteryy wrote:
:eek3: Tak to napisałeś, że ktoś możne się pogubić o co chodzi, a chodzi naprawdę o zupę. :rotfl1:
Nie wiem kogo masz na myśli i kto może się pogubić...?? :supr3: :rotfl1:
W razie czego , wszystko da się wyjaśnić... :screem: :devil1:
Pozdrawiam, Mirek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 09:55 #705798

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17542
Widzę teraz słuszność powiedzenia: winni się tłumaczą.
Z niewinnego doprawiania zupy pieprzem i solą wyłania się obraz zgoła inny. :think: :jeez:

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 10:41 #705802

• CHI
  • CHI's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 21394
U nas się mówiło:
"głodny myśli o jedzeniu" :devil1:

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 12:02 #705813

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
Gosiu,
W moich kręgach natomiast, popularnością cieszy się powiedzenie -
"Co na sercu, to i na talerzu" , albo jakoś tak podobnie :devil1: :rotfl1:

:drink1:
Pozdrawiam, Mirek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 12:16 #705815

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
whitedame wrote:
Widzę teraz słuszność powiedzenia: winni się tłumaczą.
Z niewinnego doprawiania zupy pieprzem i solą wyłania się obraz zgoła inny. :think: :jeez:

Beatko, nie brnij dalej, bo niewieści rumieniec zagości na mym licu ... :devil1: :rotfl1:
Pozdrawiam, Mirek

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 24 Kwi 2020 14:03 #705824

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7721
Za tę wiadomość podziękował(a): whitedame

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 25 Kwi 2020 07:16 #705955

• mirek_z
  • mirek_z's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 460
Co powiecie o moim faworycie na nucenie pod nosem przy śniadaniu ?
Za tę wiadomość podziękował(a): mymysteryy, Agus

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 25 Kwi 2020 07:46 #705959

• Zefirka
  • Zefirka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1652
Jak dla mnie, to raczej na nocne nucenie się nadaje. Przy śniadaniu musi być coś bardziej żywego.
Wiedźmowata

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 25 Kwi 2020 09:03 #705968

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
Śnieżne gęsi, kiedy my na lato czekamy? :think: Choć w sumie małym wypadem na narty bym nie pogardziła. ;) :wink4:
Do nucenia pod nosem może być, ale żeby nie zasnąć może potem coś takiego B)

Pozdrawiam,
Kasia
Za tę wiadomość podziękował(a): zwykły chłop

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.851 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum