TEMAT: Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 08:37 #697564

• Mamma
  • Mamma's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 16786
Właśnie doszliśmy do wniosku, że miejscem największej możliwości rozprzestrzeniania się wirusa mogą być miejsca kultu religijnego.
(Zmieniłam, żeby nie było).

Panowie, wszystkiego najlepszego :flower1:
Marlena
“Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy.”
Ostatnio zmieniany: 10 Mar 2020 08:52 przez Mamma.
Temat został zablokowany.
Za tę wiadomość podziękował(a): CHI, Nimfa, zwykły chłop

Zielone okna z estimeble.pl

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 10:17 #697578

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 7721
Dziękujemy :drink1:

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 10:35 #697582

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1931
Dziękuję za życzenia i składam też spóźnione życzenia na ręce Pań :flower1:

bc7212810882f583a357ac56f88451ca-2.jpg

KaLo, to nie jest Iza Zaliwska. Żeby ją wyeliminować wystarczy rzut oka na liście :)
Tu są fotki liści i gron.
www.winogrona.org/forum/post223179.html

Dzisiaj się dowiedziałem że pis-bolszewia wyrzuciła z Trójki Panią Annę Gacek, w trybie natychmiastowym.
A za chwilę znowu będą jęczeć że spadek słuchalności to wina Tuska bo obrzydza polskie media.
Jak w końcu oderwie się ich od koryta, to znowu trzeba będzie z ruin odbudowywać rozgłośnię..
No to został Mann, choć ostatnio też mu jakoś godziny okroili i zamiast Manna usłyszałem jakiegoś czynownika :-/

W kwestii miejsc kultu to rednacz "Odrzeczy", Lisicki. Również prowadzący ociekające wazeliną "wywiady" w trójce,z rządzącymi politykami uznał że wstrzymanie wszelkich obrzędów przez KK na terenie Italii to zdrada Jezusa itp.
Dobrze że nie wymyślił wzorem muzułmanów by lizać klamki w kościołach. Choć z pewnością przyczyniłoby się to wyjaśnienia który bóg lepiej chroni ;-)
Za tę wiadomość podziękował(a): CHI

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 11:05 #697585

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
Romku te fotki przekopiowałem z winogrona.org gdzie otrzymałem taką informację. Możesz srawdzić.
Zefirko wody egzorcyzmowanej już nie ma , pewnie się sprzedała. Szkoda,że sceena nie zrobiłem.
Ostatnio zmieniany: 10 Mar 2020 11:09 przez KaLo.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 11:45 #697587

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10260
Też dołączam się do życzeń dla wszystkich Panów :drink1: :flower1:

newrom wrote:
Dzisiaj się dowiedziałem że pis-bolszewia wyrzuciła z Trójki Panią Annę Gacek, w trybie natychmiastowym.
A za chwilę znowu będą jęczeć że spadek słuchalności to wina Tuska bo obrzydza polskie media.
Jak w końcu oderwie się ich od koryta, to znowu trzeba będzie z ruin odbudowywać rozgłośnię..
No to został Mann, choć ostatnio też mu jakoś godziny okroili i zamiast Manna usłyszałem jakiegoś czynownika :-/
Ja się wczoraj dowiedziałam. Na antenie w programie na żywo, aż wrzało od telefonów niezadowolonych słuchaczy. Czuję, że Mann sam odejdzie. Miarka się chyba przebrała. Czas zaopatrzyć się w zapas audiobooków, bo też chyba przestanę słuchać Trójki, po tej całej czystce i wstawianiu w miejsce redaktorów z prawdziwego zdarzenia jakiś miernot. :jeez: Innych stacji nie trawię.
Pozdrawiam,
Kasia
Za tę wiadomość podziękował(a): CHI, zwykły chłop

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 12:26 #697588

• vimen
  • vimen's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 417
Mann jest już dawno na emeryturze, więc w każdej chwili moze odchodzić. Chyba że nie jest, bo cały czas na umowę o dzieło go zatrudniali...

pozdrawiam Katarzyna

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 12:58 #697595

• Rzepka
  • Rzepka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1560
Co się martwicie, Zenek i inni tego typu będą grali w Trójce :rotfl1:

Jak to dobrze, że ja słucham TokFM, tam żadne zmiany nie grożą.

Czasem, jak chcę nogi poćwiczyć to Zetkę, ale coraz gorzej grają.

Pozdrawiam Irena
Ostatnio zmieniany: 10 Mar 2020 12:59 przez Rzepka.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 13:15 #697597

• Zefirka
  • Zefirka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1652
vimen wrote:
Mann jest już dawno na emeryturze, więc w każdej chwili moze odchodzić.

Mann powiedział, że od dziś zawiesza na czas jakiś swój udziała w trójce.
Wiedźmowata

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 14:41 #697606

• zielonajagoda
  • zielonajagoda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 6025
KaLo wrote:
Szkoda,że sceena nie zrobiłem.
Nie mogłam sobie odmówić i zrobiłam (łącznie z opisem) :) , mogę podesłać na maila, jak chcesz to podaj na pw.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 14:46 #697607

• Mirek19
  • Mirek19's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 12158
Wszystkim Paniom pięknie dziękuję za "chłopskie" życzenia :flower1: :flower1: :thanks:
Pozdrawiam, Mirek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 15:36 #697611

• KaLo
  • KaLo's Avatar
  • Platinum Boarder
Zielona jagódko,już wysyłam :wink4:

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 15:47 #697614

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
Zefirka wrote:
Mann powiedział, że od dziś zawiesza na czas jakiś swój udziała w trójce.

No to kolejny raz gdy pisowcy się dorwali do władzy i trzeba zmienić przyzwyczajenia. Zamiast trójki jakieś internetowe radio.
Tak się zastanawiam czy oni mają jakiś ranking wewnętrzny "kto najbardziej zj...ał firmę do której go wysłali jako spadochroniarza"? No chyba że aż taka nienawiść do wszystkiego co im do zadu bez wazeliny nie wchodzi ;(
I żeby nie było, próbowałem dać szansę jakiejś nowej redaktorce w pr3. Ale na litość Swaroga! Jak można w radio ciągle robić yyyyyyyyy eeeeeeeeeeee.... Nosz kur... niby profesjonalistka...

KaLo, chodziło mi o to że ten wynalazek z PRL to nie jest Iza Zaliwska, a nie że to z Twoich zdjęć to nie jest Iza. Po prostu Iza była jedną z pierwszych odmian które podejrzewałem i jedną z pierwszych wyeliminowanych.
Liście tego wynalazku nie mają takiego klapowania.

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 21:21 #697688

• whitedame
  • whitedame's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 17542
Był tu na Oazie taki wątek a;e nie umiem znaleźć.
Więc żeby nie zgubić tego linku wstawię tutaj:
biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/1458501,...oU6gUNj6T4F5-tjWuJkY

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 21:54 #697700

• mirek_z
  • mirek_z's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 467
Ten link Beatko to chyba tylko na podniesienie ciśnienia.
Urzędactwo w Polsce nie zostało spacyfikowane od końca komuny. Najlepiej to widać w działalności urzędów skarbowych i zusu, ale każdy debil, który może pokazać jaką dano mu władzę, robi to co zechce.
Za tę wiadomość podziękował(a): whitedame

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 10 Mar 2020 22:02 #697703

• zielonajagoda
  • zielonajagoda's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 6025
To ja też linkiem rzucę
-między teorią a rzeczywistością-
www.facebook.com/epoznan/posts/10158278200759379?__tn__=K-R

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 11 Mar 2020 06:07 #697736

• Rzepka
  • Rzepka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 1560
Witam w deszczowy poranek.
Może chcecie sobie dorobić?
Właśnie słyszę, że rzecznik dyscypliny nauczycielskiej za każdy donos może dostać 400 zł, jeżeli donos nabierze dalszej mocy, kwota rośnie.
Z czym to Wam się kojarzy?

Pawka Morozow się kłania :teach:

Pozdrawiam Irena

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 11 Mar 2020 06:31 #697739

• newrom
  • newrom's Avatar
  • Platinum Boarder
Znaczy jeżeli doniosę na rzecznika do rzecznika to rzecznik dostanie 400zł?
Czy za taki donos to ja dostanę cztery stówki?
I czy można donosić na ministra oświaty, kolega pyta ;-)

Mamma mia herbu zielona pietruszka czyli strefa relaxu w Oazie 11 Mar 2020 06:57 #697740

• mymysteryy
  • mymysteryy's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 10260
No to ja uprzejmie donoszę, że dziś jest Dzień Ku Czci Narzędzi Pracy :ouch: :garden:
Czy za taki donos też płacą? :happy:

Pozdrawiam,
Kasia

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.669 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum