Małgosiu
Mnie uczono różnicy - w dyskusji można powiedzieć, że "zachowujesz się jak idiota", a nie jest dopuszczalne "jesteś idiota". Bo to nie jest to samo.
Mój profesor twierdził, że "jesteś idiotą" może być tylko lekarską diagnozą. Ale mój profesor był cool wg dzisiejszych standardów.
Ewuniu, masz rację.
Miało nie być cenzury.
Z założenia grupa miała być wspólna dla wszystkich, którym się tu spodoba.
Oj jak my się tu różnimy.
Jestem antyszczepionkowcem, słucham Zięby, Czerniaka, Jaśkowskiego, Kazany.
Na
niektórych lekarzy mówię Biała Mafia.
W miarę możliwości swoją rodzinę leczę sama bez piguł od farmaceutów ( nikt się nie obraża choć jest tu paru przedstawicieli białych zawodów)
I jestem w tym osamotniona bo pozostali mają kompletniw inne poglądy.
Nasze przepychanki słowne z Romkiem w tych tematach kończą się tak, że każdy wyraża swoje zdanie.
I koniec!
Czy ktoś się obraził, wziął zabawki i uciekł do innej piaskownicy?
Pamiętam jedną osobę, którą uraził film Mirka legnickiego, notabene przesłania którego kompletnie nie zrozumiał. Bo poglądy obaj mieli takie same.
Polityka mnie nie interesuje ale jej skutki tak.
Jestem osobą energiczną, ambitną, pracowitą (wiem zabrzmiało nieskromnie ale trudno)
Zawsze brałam trzy etaty lub prace dodatkowe by np stać mnie było na wymarzony wyjazd.
Dlatego szlag mnie trafia jak muszę się dokładać do wczasów dla tych, którym pracować się nie chce.
Nie, że nie mogą - nie chcą.
Poczytajcie wpisy Agnieszki.
Ja takie teksty słyszę w sklepie codziennie.
Naprute matki z gromadą dzieci wymachujące kilkoma tysiącami złotych z opieki.
Nigdy, w żadnej wypowiedzi w tym wątku nie obraziłam żadnego uczestnika forum.
Dlatego trudno mi pogodzić się z decyzjami góry i kompletnie nie rozumiem Ali, Kokolidka.
Na razie piszcie sami, akurat czasu będę mieć na lekarstwo.
Babcia, która wychodzi z zapaści wymaga sporo czasu i siły.
A mnie nikt ( nikt w znaczeniu należnej pomocy pielęgniarek środowiskowych) nie pomaga a ja nie o tę pomoc mało się upominam.
Mało asertywna jestem