Ewo, i u nas wczoraj mocno padało, dosłownie cały dzień. Prace w ogrodzie odłożyłam na przyszły tydzień. Wszystko rośnie w oczach... za chwilę wszystkie azalie i różaneczniki rozpoczną spektakl.
Tak mówi Twój młody? Oby matura okazała się dla niech nietrudna!
Aguśka, program wart obejrzenia. Nie lubię za bardzo ogrodów prowadzonych przez fachowców - brak w nich duszy i pasji właścicieli. Dzisiejszy naprawdę imponujący.
Wróżby przymrozków? O, nie przewiduję - mam już jednoroczne w donicach!
Ewo-emiento, ogród super, prawda? I te zakątki w różnych stylach - jak przystało na ogród krajobrazowy! Z przyjemnością oglądało się program, odkrywając różne zakątki.
Diamond Star będę szukać. W razie czego, wyślę Ci!
Dario, pogoda wczoraj była do bani... dziś mam jeszcze w planie spacer! Byłaś na rowerze?
Majutek, program koniecznie obejrzyj
Ogromny, ale przepięknie utrzymany teren.
Odpoczęłaś po wczorajszym? Ja dziś leniuchuję, chociaż przez chwilę pochwastowałam.
Małgosiu-pepsi, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jesteś!
Zapraszam... super, że nie stracimy kontaktu!
Marto, widać na deszcz jeszcze musicie poczekać... u mnie grzmi w oddali!
Co przytargałaś z kiermaszu?
Moniko, myślę, że fajnie przemyśleć dosadzenie jabłoni ozdobnej i prowadzenie jej w formie drzewka. Ja ogromnie lubię kwitnienie Royalty i gdybym miała miejsce, dosadziłabym jeszcze ze dwie.
Kochana, bardzo mi miło, że tak pozytywnie odbierasz mój ogród... Muszę Ci powiedzieć, że nie mogę się doczekać kwitnienia hortensji.. posadziłam ich naprawdę dużo i liczę już teraz na spektakularny efekt.
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie!
Dzień w zapowiedziach deszczowy, okazał się bardzo przyjemnym, ze zdecydowaną przewagą słońca. To lubię!
Pokażę Wam wśród poniższych zdjęć, jaką łąkę mniszków mam za płotem...
Dziś nasz trawnik znowu kwitnie :/