Witajcie
Danielo bardzo dziękuję
Wiesiu ja też już nie mogę doczekać się wiosny, chociaż w tym momencie troszeczkę odpoczywam fizycznie, i mam czas na
, oprócz pracy zawodowej.
Danusiu taki sobie jak zaglądam do innych też tak myślę.
Pamelko tak myślałam , kiedyś o klematisie, ale mąż odradził mi ze względu na konserwację tych garaży, powiedział,że tak będzie przycinał ,że ładnie się rozkrzewią i zasłonią to co brzydkie.
Jeżeli chodzi o to drzewko z kuleczkami to jałowiec odpowiednio przycinany i formowany.
Jadziu octwiec rośnie dość mocno to tu, to tam od korzenia, ale daję sobie radę , koszeniem i wycinaniem , bo czasami w rabacie go znajduję.
Witaj
Agnieszko fajnie,że jesteś z nami
Martusiu jakoś tak wyszło brakowało miejsca i budleja rośnie przy oczku w trawniku.
Romciu to mieszaniec labladora z kaukazem, więcej ma z labladora cały czas chce się przytulać, jest mądry, nie depcze mi rabat chodzi po ścieżkach lub trawniku.
Jakby wskoczył mi na rabatę to swoją masą zniszczyłby wszystko
Gosiu taki sobie po za tym każdy ogród, ogródek i działaczka są piękne pod innym względem i to jest fajne, ta różnorodność.
Ciągle się uczę i ciągle jestem zielona, po paru latach praktyki nie przyszło mi do głowy, żeby rozmnażać hortensję z patyczków umieszczonych w wodzie, tu się tego na tym forum dowiedziałam
, ja sadziłam do ziemi od razu i też co prawda wyhodowałam ale trwa to znacznie dłużej.
I żeby nie było tak monotonnie wstawię parę fotek jak się zmieszczą w tym poście.
ostróżki
Uploaded with
ImageShack.us
dzwonki filetowe są cudne, te różowe zapomniałam jak się nazywają po prostu luka w pamięci w momencie pisania tego postu, to chyba już zmęczenie po pracy.
Uploaded with
ImageShack.us
jeden z zakątków
Uploaded with
ImageShack.us
i jeszcze uryweczek
Uploaded with
ImageShack.us
Ciągle mam nadzieję ,że Was nie zamęczam tym wrzucaniem fotek na forum.