Firletko Witaj
No właśnie zachorowałam na Hansestadt Rostock ,ładne kolorki,cudnie pachnie.MA Ty jeszcze ją masz sprawdzoną, to suuper. Mam nadzieję,że ja dostanę na jesieni,planuję kil;ka róż dokupić.I obowiązkowo Astrid grafin von Hardenberg
Mój Kaiser rośnie i widzę ponownie ma jeden pączek,czyli jeszcze kwiatuszek zobaczę
Kretów nie mam,nornice i myszki Fiona wyłapuję i rożne jeszcze przynosi na taras..
Piliu dla mnie jest jednym z najładniejszych powojników
Jonatanka-Asiu Ja zawsze i wszędzie zracam uwagę na rośliny,ogrody,nawet jak jadę ,czy idę .
A Ta ciemna pierwsza róża Astrid grafin von Hardenberg,Cudna,i pachnie obłędnie
Nati Witaj Natalio.No cóż na to wychodzi,że twój Ville de lyon, jest trochę niedożywiony
Podsyp trochę nawozu,lub podlej,moje maja ciemne liście.2 razy posypywałam nawozem i już.
jagoda5214-Jadziu Floks jeden kwitnie na całego,pachnie cudnie.A następne dopiero się rozwijają.Nazw żadnych nie znam
Llilie jedne już przekwitają inne kwitną,a inne jeszcze w pakach
gosiap32-GosiuJa na wiosnę wysiałam żółta jeżówkę, potem zapomniałam .wyplewiłam potem
Ale kupiłam sobie sadzonkę ,tak chyba dla mnie lepiej
Dla nie jeżówki są piękne i bezproblemowe
Jeszcze 2 mnie kusza, ale chyba zostawię na drugi rok...Zobaczę jeszcze jak te noiwe kupione na wiosnę jak zakwitną.
Dobrze,że dzisiaj jest piękna już pogoda.
A ja Wczorajsze zapłakane deszczowe,ogrodowe zostawię
Hemerocallis (Liliowiec) Bela Lugosi
Cara Mia
NN może to Always Afternoon ???
NN- kurcze dużo mam tych NN
Malinowy NN
A tu w objęciach krwawnika i pierwszego mieczyka
NN
Miał być Jackmanii ale jest drugi powojnik Etoile Violette
(LILIA) REDFLAVOUR
PINK FLAVOUR
Rosa MAINZER FASTNACHT
LO
Róża Chippendale- nareszcie kwitnie
Na tej rabacie wiosną były narcyzki,potem czosnki, lilia św,Antoniego a teraz nachyłki królują