Monia
Widzisz , ja to byłam nawet przeciwna garażowi ,bo skoro nasz samochód całe swoje życie w mieście pod chmurką spędził ,to po co mu nagle garaż ?
A tu się okazuje ,że w garażu całkiem niezłe towarzystwo się zbiera...
Mój pies to posokowiec bawarski , bardzo lubi spacery w lesie ,a raczej wycieczki
Może przejść kupę kilometrów ,oczywiście cały czas z nochalem przy ziemi.
A jak uwielbia pływać ! Najlepiej oczywiście w jeziorze.
Jak na wychowywanie w licznej rodzinie (moi Rodzice, młodszy brat ,nasze dzieci)
i tak całkiem nieźle udało się go ułożyć .
My biegaliśmy na szkolenie , Mama z Tatą pozwalali mu na wszystko , brat też miał swoją wizję.
Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i innych psów , ale już teraz wiem ,że taki psiak
nie powinien siedzieć zamknięty w mieszkaniu , powinien mieć możliwość swobodnego wyjścia i las tuż za rogiem
i zapachy, zapachy ,zapachy ...
Romciu
Tak ,brama zamontowana, tylko jeszcze jakieś zwieńczenie słupków ceglanych musimy wymyślić.
Na razie zakryte folią.
Nie chcę tych gotowych "czap" , podoba mi się takie proste zwieńczenie , ułożone z cegiełek ,
tylko to musi być chyba lekko pod kątem, żeby woda nie stała.
Czyli na zlocie absolutnie wypoczywasz? Bardzo dobry pomysł.
Na naszym pierwszym zlocie zrobiliśmy dokładnie tak samo, w sobotę relaksowaliśmy się
wśród sosen w miłym towarzystwie.
Pamiętam jak całe szkółkingowe bractwo wróciło zziajane tuż przed biesiadą ,aż żal było patrzeć !
Jola
Oglądałam kilka moich powojników ,wiele ich nie mam. Cięcie chyba pod koniec lutego ,prawda?
Oj, chce się tej wiosny ,chce! Kiedy siedzę w pracy ,to aż mnie ściska na myśl o pierwszych porządkach
Skoro o powojnikach mowa, to mam takie :
Ville de Lyon
Kiri te kanawa
Vino
Arabella -bylinowy
Veronica's choice , który zupełnie mi się nie podoba, kwiaty sa takie ..."szmaciane".
I bylinowy ,którego nazwy nie pamiętam
W zeszłym roku kupiłam jeszcze dwa biało-kremowe i w tym kolorze chciałabym mieć więcej powojników.