Bardzo dziękuję wszystkim którzy znaleźli czas by odwiedzić mój ogród, bo zdaję sobie sprawę że każdy z nas jest teraz w totalnym niedoczasie, a chwila nieuwagi obfituje w chwasty pożerające nasze ogrody, no...chociaż pewna ilość chwastów żadnemu ogrodowi nie zaszkodzi, dopóki ich będzie mniej niż kwiatów
Zatem wszystkim odwiedzającym serdecznie dziękuję
Ja przeglądam wątki na bieżąco ale niestety czasu na wpisy już brak, bo tyle jest pięknych ogrodów i wszystkie się chce zobaczyć a czasu tak niewiele.
Marto, to prawda, wszystkie krasnalki są śliczne ale u Ciebie chyba wypatrzyłam Śnieżkę
Markito/Marto, dziękuję za sugestie, moja to chyba będzie Double Delight
Ena po każdym deszczu jest poszkodowana, aż mnie za serce ściska jak widzę kolejny złamany pęd w ogromnym kwiatem, inne wielkokwiatowe tak się nie łamią
Witaj
Piotrze, daj swoim liliom trochę czasu, na pewno zakwitną. W ostatnich dniach dokupiliśmy jeszcze białą i mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie zobaczę jej kwiaty
Ewuniu ale jakie przyjemne jest to różane sprzątanie
Dzisiaj stanę się posiadaczką wypatrzonej u Ciebie Dortmund
Ewuś/Terlico, J.Laing kupiony, dzisiaj czekam na paczkę, a w niej oprócz J.Laing będzie Dortmund, Bright as a Button, Lykkefund, Semiplena i White New Down, oprócz tego na miejscu dokupiłam Louis Odier, Ninę Renaissance i dwie nn-ki, jedną wstawiłam do identyfikacji, może ktoś rozpozna.
Jonatanko, służę patyczkami Eny
, lilie z tego samego źródła co Twoje. A wątku jak nie było tak nie ma...
Aniu, to Hot Papaya, teraz jest już intensywnie wybarwiona, ale w początkowej fazie jest taka właśnie bardziej pomarańczowa. W piątek dokupiłam sobie Aloha i Cranberry Cupcake. Dziękuję ze zajrzałaś do mnie
Gosiu odzywaj się częściej, nie chowaj się, brakuje mi Twojego wątku
Kwiatowe info w następnym wpisie, już za chwilę