Kasiek, no to nie jest pocieszające, co to to nie! Na szczęście od jutra się lenię więc jest szansa, że zobaczę - nie mam wiele podejść - lilia ma w sumie 2 pączusie.
Cześć Aguś! Oj zarażasz optymizmem - chwała Ci za to...masz rację świat wokół nas jest piękny tylko brak czasu na podziwianie ...
No szalejesz nie ma co - kolejna osoba, która zmienia aranżację rabat ...tzn. że co...że też mam się dołączyć i jakąś rewoltę zrobić

no na to wychodzi bo co tak będę w kącie sama stała ...

Ciekawa jestem Twoich odmian jeżówek. Kupujesz lokalnie w ogrodniczych czy zamawiasz przez net ?
Pogoda taka nijaka, że ni pies ni wydra. Rano słonecznie, upalnie, parno, popołudniu deszcz albo burza. No świat nie widział jak to mówią co poniektórzy
Rozkwitają skromnie kolejne lelijki i bardzo powoli, ospale zbierają się różyce...dzisiaj ścięłam kwiaty z 1 krzaka lawendy "do oddania" i ledwo upchałam w dużej reklamówce...a mam tych krzewów conajmniej kilkadziesiąt ...siędzę teraz w necie i namiętnie czytam co by tu z lawendą zrobić. Część pójdzie do własnoręcznie uszytych i zdekupażowanych (no miałam taki epizod) woreczków do szaf, zasuszę spory zapas bo jak znam życie znowu mi się jakiś wygłupów w listopadzie zachce...chodzi mi po głowie nalewka/syrop oraz lawendowe kulki musujące do kąpieli .... No i kolejną porcję miętki trza by przerobić ....ech lato...
Conca d'or, ogromne kwiaty
Mr Cas z mało widocznym gościem w środku
Big Brother, nie taki znów big
Kushi Maya, tegoroczna, niska i mało kwiatów ale warta swojej ceny
Gizmo
chyba Jameson (był przesadzany jesienią i nie pamiętam gdzie, jak rozkwitnie całkowicie to się okaże czy to on)
cdn
Graham Thomas - powtórka
Tea Clipper - powtórka
Sister Elizabeth, - powtórka, coś mocno wybarwiona jest
Sonnenschirm - w zasadzie kwitnie cały sezon bez większych przerw
Rapsody - powtórka
Jeżówka z lawendą
i sama lawenda
powoli kończy princess diana
cdn
Augusta Luize - mała sesyjka
niezmordowana Arabella