Marta to są tulipany 'Dynasty'. Mogłam robić więcej zbliżeń...Jednak bardziej mi zależało na oglądaniu niż zdjęciach
Olu, witaj i mnie! Cieszę, że jesteś. Zapraszam do pokazania swojego ogródka, wcale nie tak skromnego. Rośliny ode mnie się przyjęły? W razie czego pisz, jakby coś wyleciało.
Kasiu, no jestem, jestem
Jak mogłabym tak z dala od Was egzystować
? Ta wycieczka to m.in. efekt kuszenia przez Ciebie swoimi tulipanami. Poza tym obiecywałam sobie już kolejny rok, że pojadę i w końcu musiałam to zrobić. Dzisiaj się ociepliło, może w końcu będzie u nas ładnie!
Aniu, rzepakowe łany, (mimo specyficznego zapachu, który czuję nawet teraz w domu
), to taki "polski" krajobraz", uwielbiam go.
Siberia, witam serdecznie! Dziękuje za odwiedziny i miły komentarz. Zbliżenia to moja specjalność
W większości przeważają na moich zdjęciach. Ściągaj pomysły, o ile przypadną Ci do gustu.
Aga, bardzo się cieszę, że jesteś, bo nie wyobrażam sobie Twojej nieobecności w moim ogródku
Mam cała masę zdjęć, ale nie chcę zanudzać... Robiłam fotki odmianami, bardziej "do notatnika" niż do art albumu
Kupiłam same piękności: Mon Amour, Abu Hassan, Virichic, Modern Style, White Liberstar, Black Jewel i Green Wave. Oczywiście błędem było kupienie z każdej odmiany tylko po 3 cebule, zamiast jednej większą ilość, ale charakter "sroki" u mnie zwyciężył
Adrianie, witaj w moich skromnych progach. Widzę, że kolejny sąsiad się znalazł
Dziękuje za miły komentarz! Dobrze zauważyłeś w tym zgiełku powojniki. Mam w sumie 6 sztuk, ale najładniej rośnie u mnie Guernsey Cream.
Zdjęć z Chrzypska mam jeszcze bardzo dużo, ale nie będę Was już zanudzać. Dlatego wrzucam kilka, też tulipanowych z Bombonierki.
'Blue Diamond'
'Mount Tacoma'
'Rems Sensation', pięknie pachnie
'Carnaval de Nice'
'Crispa Snow Crystal'