Dobry wieczór
Witam wszystkich bardzo wiosennie
dziś można powiedzieć był pierwszy naprawdę piękny słoneczny i ciepły dzień.
Wczoraj udało mi sie wsadzić 42 cebule lilii ,które nabyłam na Gardenii i ,aż mi ich żal było ,bo zaczęły puszczać już zielone
,ale na szczęście są już w ziemi
Nie omieszkałam również obsadzić donic
.
Aganieszko bardzo dziękuję za miłe słowa dla mamy .Jestem wieczną optymistką i jakoś łatwiej mi się żyje
Jaga Cieszę się ,że moje dekoracje i rośliny mają tylu wielbicieli
Psinka właśnie ta ze zdjęć.To nasz trzeci shar pei i chyba ostatni ,nie mamy szczęścia do tej rasy
Mam nadzieję ,że będę miała spokojniejszą wiosnę i lato i będę mogła częściej wrzucać zdjęcia i się do Was odzywać
Kasiu brakuje mi spotkań z Wami ,mam nadzieję ,że ten rok będzie bardziej obfity w pogadanki o roślinkach i nie tylko.
Ja na Gardenii również byłam przelotem dosłownie ,nawet nie pisałam do Was ponieważ nie do końca wiedziałam czy mi się uda wybrać.Kupiłam tylko cebule lilii,jakoś nic mnie nie urzekło w tym roku.Nie sądzisz ,że co roku coraz mniej okazów ?
Dorotko witaj .Tak już jest w tym życiu ,że za wesoło nie może być
My mamy pecha do tej rasy chyba ,ale jakoś ,żadna inna średnia rasa mi się nie podoba ;)Nie wiem czy się zdecydujemy jeszcze na kolejnego psa,zbyt bardzo wszyscy teraz cierpimy. Przykro mi ,że Twój psiak również choruję jednak cieszy fakt ,że sytuacja opanowana. Ogród jak i taras na pewno pokażę
Martuś dziękuję Kochana ,mam nadzieję ,że niebawem się spotkamy
Qra nie wiem jak masz na imię dlatego zwracam się nickiem
witaj u mnie :)My pierwszego mieliśmy w 2000 roku ,ale niestety żyła tylko 8 lat,bardzo ciężka do hodowli i strasznie obciążona rasa,ale zgodzę się ,że jest niesamowita i nie mówię o wyglądzie ,bo różne już opinie słyszałam ,ale charakter tych psów jest niesamowity. Nam sie czasem wydaje ,że ten pies rozumie wszystko jak człowiek
.Kociaka takiego też posiadam.Pozdrawiam serdecznie
Postaram się coś wrzucić jeszcze dzisiaj ,ale mam mały problem
Tym czasem życzę Wszystkim pogodnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy.