TEMAT: Ogród to moje czwarte dziecko :)
Ogród to moje czwarte dziecko :) 19 Maj 2014 21:39 #261698
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
Ogród to moje czwarte dziecko :) 19 Maj 2014 22:16 #261735
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 19:35 #265927
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 19:39 #265932
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 19:41 #265934
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 19:47 #265936
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 20:04 #265946
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 20:54 #265979
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 21:05 #265984
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 23:14 #266091
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 29 Maj 2014 23:30 #266106
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 04 Cze 2014 19:03 #268647
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 01 Lip 2014 23:59 #279239
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Piotr Nasz kochany ogródek | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 14 Lip 2014 21:42 #283121
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 14 Lip 2014 21:46 #283128
| 
 | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 15 Lip 2014 17:01 #283365
| 
 | 
|  | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 15 Lip 2014 18:18 #283382
| 
 | 
| 
		Pozdrawiam Piotr Nasz kochany ogródek | 
Ogród to moje czwarte dziecko :) 26 Paź 2014 19:40 #308518
| 
 | 
|  | 

Zielone okna z estimeble.pl
 Forum Ogrodnicze Oaza
Forum Ogrodnicze Oaza 

Szczerze to ja nie jestem przekonana co do działania tego preparatu niestety .Za pierwszym razem jego nie działanie zrzuciłam na zbyt niską temperaturę ,ale kolejny raz jak podlewałam to i temperatura była odpowiednia w dzień jak i w nocy ,a niestety nie zadziałało jak miało zadziałać.Zrobiłam specjalnie eksperyment ,mianowicie wyzbierałam larwy opuchlaka do donicy wymieszałam z ziemią i zalałam tym preparatem ,wyobraź sobie ,że  te cholery żyły tam do dziś.Dziś całą donicę z zawartością szczelnie zawiązałam w worku i wywiozłąm daleko od domu,Jednego opuchlaka wczoraj już widziałam
 Szczerze to ja nie jestem przekonana co do działania tego preparatu niestety .Za pierwszym razem jego nie działanie zrzuciłam na zbyt niską temperaturę ,ale kolejny raz jak podlewałam to i temperatura była odpowiednia w dzień jak i w nocy ,a niestety nie zadziałało jak miało zadziałać.Zrobiłam specjalnie eksperyment ,mianowicie wyzbierałam larwy opuchlaka do donicy wymieszałam z ziemią i zalałam tym preparatem ,wyobraź sobie ,że  te cholery żyły tam do dziś.Dziś całą donicę z zawartością szczelnie zawiązałam w worku i wywiozłąm daleko od domu,Jednego opuchlaka wczoraj już widziałam   ,nie wiem co zrobić ,nie chcę chemii,bo dwa lata temu spaliłam wszystkie hortensje tym świństwem.Będę skrupulatnie zabijać dziadostwo.
 ,nie wiem co zrobić ,nie chcę chemii,bo dwa lata temu spaliłam wszystkie hortensje tym świństwem.Będę skrupulatnie zabijać dziadostwo. jesteś usprawiedliwiony ,bo ja do Ciebie jeszcze również nie trafiłam,nie wiem czy byłeś na FO ,bo ja stamtąd tu przydreptałam za koleżankami i jeszcze nie do końca się tu odnalazłam.
 jesteś usprawiedliwiony ,bo ja do Ciebie jeszcze również nie trafiłam,nie wiem czy byłeś na FO ,bo ja stamtąd tu przydreptałam za koleżankami i jeszcze nie do końca się tu odnalazłam. 

Skoro piszesz, że nie jest skuteczny, to chyba dam sobie spokój...Poza tym sprzedawana ilość jest dla mnie zbyt duża, nie zużyję tego.  W tym roku mam plagę larw i nie wiem jak z tym walczyć
 Skoro piszesz, że nie jest skuteczny, to chyba dam sobie spokój...Poza tym sprzedawana ilość jest dla mnie zbyt duża, nie zużyję tego.  W tym roku mam plagę larw i nie wiem jak z tym walczyć  Opinie są bardzo dobre, ale co innego słyszeć to od sprzedawcy a co innego od ogrodnika, który tego używał
 Opinie są bardzo dobre, ale co innego słyszeć to od sprzedawcy a co innego od ogrodnika, który tego używał  Co do ogrodniczego przy R.Rataje - byłam tam wczoraj, wzięłam heliotropy
 Co do ogrodniczego przy R.Rataje - byłam tam wczoraj, wzięłam heliotropy 

)
  ) Zwierzaki cudne. Fajnie wyglądają zgodnie śpiące na fotelu.
 Zwierzaki cudne. Fajnie wyglądają zgodnie śpiące na fotelu.  

Piękne kompozycje sezonowe, bardzo lubię takie kolorki. Kwasoluby Ci obrodziły w tym roku
  Piękne kompozycje sezonowe, bardzo lubię takie kolorki. Kwasoluby Ci obrodziły w tym roku 

A taras dech zapiera
 A taras dech zapiera  

W ogrodzie oprócz porządków nic nie byłam w stanie zrobić ,mam nadzieję ,że przyszły rok będzie dla mnie łaskawszy i będę miała więcej czasu jak i chęci na delikatne zmiany...plany są
 W ogrodzie oprócz porządków nic nie byłam w stanie zrobić ,mam nadzieję ,że przyszły rok będzie dla mnie łaskawszy i będę miała więcej czasu jak i chęci na delikatne zmiany...plany są