Dzień dobry,
piątek 13-ego... budzi w Was niepokój, czy też wywołuje uśmiech pobłażania, a może w ogóle nie robi wrażenia?
Jako osoba nieprzesądna, należę do ostatniej grupy.
Bardziej mnie obchodzi, czy będzie dziś słońce czy deszcz.
Niestety w Warszawie pada, a ja drugi dzień umieram na głowę
Wczoraj zakończyłam kurs fotograficzny, a moja praca dyplomowa została pozytywnie oceniona
Będzie mi brakowało cotygodniowego bacika, ale może sobie śmignę raz w miesiącu na spotkanie klubu absolwentów i też będzie fajnie. W każdym razie, zamierzam się dalej intensywnie rozwijać w obszarze fotografii.
Życzę nam wszystkim łaskawego i szybkiego piątku!
Magda, Siberko, Krzysiu - dziękuję za Wasze barwinkowo-konwaliowe spostrzeżenia. Przemyślę raz jeszcze wprowadzenie tych dwóch gatunków na moją północną rabatę. Fakt jest taki, że miejsca szczególnie dużo na zadarnianie nie będzie, ponieważ inne rośliny muszą mieć miejsce dla siebie. Niewkluczone więc, że podsadzę obecne miejsce w którym (osobno) rośnie poletko barwinka i konwalii. Będę się mocno zastanawiać.
Zajęcia z Mają bardzo ciekawe i w ogóle możliwość poznania jej i rozmowy były interesującym doświadczeniem.
Ewciu, nie obrażaj się na pogodę - wiosna w końcu się rozkręci i wszyscy będziemy tryskac energią.
Ewo-sieriko, postaram się nieco zwolnić, przepraszam
Majutek, Twoje areały rzeczywiście umożliwiają zaprzyjaźnienie się z większością roślin.
U mnie miejsca znacznie mniej i w ogóle już na rabatach ciasno. Zobaczymy, czy barwinek z konwaliami się zmieszczą.
Nic nie boli? To swietna wiadomość! Ja czuję się okropnie, ale już nie piszę więcej, by nie psuć atmosfery.
Kasiu, witaj piątkowo! Nareszcie doczekamy się wolnego.
Wiem, że to życie od weekendu do weekendu jest nieco płytkie i ograniczające, ale póki co, pogoda nie dopisuje aż tak, by móc się jej urokami cieszyć po pracy, popołudniami.
Z barwinkiem jakoś sobie poradzę. To poletko które u mnie rośnie, ma się świetnie i wcale nadmiernie się nie rozłazi.
Warsztaty były super - pracowaliśmy nad nastrojem w ogrodzie i pięknie udało się go wydobyć!
Pozdrawiam wszystkich