Dzień dobry wszystkim!
Asiu, środowo........!!!
Wiem, bo mam dziś warsztaty i zapamiętałam, że to na półmetku tygodnia
Szczęśliwi czasu nie liczą! Szczęśliwi posiadacze Heliosa zwłaszcza!
Asiu, dokupuj adapter i działaj. Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń i efektów na zdjęciach.
Ja kiedyś też miałam taki stary aparat (nie pamiętam czy Smienę czy Zenitha), ale słuch po nim zaginął.
U nas dziś pochmurno, ale tak miało być. Nie mniej jednak liczę, że padać nie będzie i po powrocie z warsztatów wyjdę jeszcze do ogrodu.
Mam plan wytężonej pracy w weekend, ale już chcę zacząć.
Miłej ŚRODY w takim razie!
Gosiu, cieszę się, że udało się popracować!
Zakwasy po przerwie są niestety gwarantowane, ale to jest nawet przyjemne uczucie
Ewo, super, że i Ty ruszyłaś!
Mam nadzieję, że w ogóle obudziłaś się ze snu zimowego i wieczorami będziesz tu częściej bywać.
Czekam na zdjęcia wiosny!
Ino, witam i bardzo dziękuję za miłą opinię
Ja także jestem wzrokowcem, tym bardziej jest mi przyjemnie, że moje widzenie świata może się komuś podobać
To zawsze takie subiektywne przecież...
Pozdrawiam!
Aneczko, rekonwalescencie nasz
Mam wielką nadzieję, że czujesz się lepiej - tak przecież jest, prawda, skoro zaczęłaś bywać i odzywać się na fo?
Staram się pracować nad swoim fotograficznym warsztatem, ale to lat pewnie trzeba w moim przypadku, by dojść do wprawy.
Cieszę się, że póki co jako tako panuję nad tematem
Konie to wspaniałe i bardzo fotogeniczne zwierzęta. Pewnie jeszcze nie raz tam u nich będę!
Zdrówka
Wiolu, witam się ciepło i zapraszam do odwiedzin.
Mam nadzieję, że w tym roku będzie u mnie więcej kwiatów, niż zwykle.
Posadziłam przecież sporo bylin jesienią. Powinno być kolorowo - mam nadzieję, że zajrzysz tu nie raz
Paweł, i właśnie o to chodzi! Rozumiem, że ekspansja jest na tyle silna, że zaczynasz ograniczać?