Andrzejku; Aszka-OluWitaj!!To miłe, jak coś nie pamiętamy ,że posadziliśmy a jest.Niż takie sytuacje,że pamiętamy,że posadziliśmy a roślinki nie mam
Olu, jak tam mieczyki posadzone??
BożenkoJakoś kwitną.Jeszcze czekam na te białe Actaea ( babcine) te bardzo lubię, bo i miłe wspomnienia i pieknie pachną
Nowinka-Ewuś właśnie widziałam i byłam już w nowym wąteczku. Zawsze ładnie roślinki prezentujesz.Kwitnie juz sporo roślinek i fajnie, bo ja lubię wszelakie kolorki
Ja tulipanki tez lubie bardzo, mają niesamowite kształty i kolorki z daleka widoczne w ogrodzie.A kamasje też lubię.I u mnie juz się dość dużo rozrosła
eda_s-Edytko Te pokazane to żonkile. Nacyzki dopiero będą kwitły u mnie.
Ten kielichowiec normalnie mnie wkurza.Jak nic nie wypuści, to chyba hortensję będolistna tam posadzę, bo tam gdzie rośnie, to docelowo będzie miała za mało miejsca
Ty też posadziłaś i lubisz hortensje, to fajnie,Bo to piękne roślinki
Floro Witam i zapraszam jeszcze
Lubię dożo roślinek i rożne kolory i aby zawsze coś w ogrodzie kwitło.I tak troszeńkę juz mam
Moniczko Widzę, Nowy wiosenny avatarek ładniutki
Ej tam , ej tam.Na pewno do lata się uporasz ze swoimi pracami w ogrodzie.Wiem, wiem człowiek chciałby szybciej, sprawniej aby bardziej się cieszyć i relaksować a nie tylko tyrać.Ale pomyśl ,że jest ładnie u ciebie a będzie Pięknie!!
Pod tulipankami to żagwin.
Ewelinko; Kondzio; Krzysiu Witajcie!!
Są rożne sezon ten chyba jest tulipanowy akurat
Jeszcze wszystkich swoich tulipanków nie pokazałam
Tulipany w większości mam posadzone na rabacie liliowcowej, teraz jest tulipanowo.a potem w lecie jest liliowcowo- liliowo- mieczykowo i jeszcze cos tam na niej
Na pierwszym planie z prawej strony -Tulipan Princess Irene
Mon Amour
Tulipan Super Parrot
Taką żurawkę kupiłam bez nazwy, jak ktoś wiem to bardzo proszę o nazwę
Niektóre żurawki mają już małe kwiatostany