TEMAT: Ogródek AGNESS

Odp: Ogródek AGNESS 01 Paź 2012 15:47 #73930

• r-xxta
  • r-xxta's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2600
To jest nas więcej ;)
Ja na przykład mam 3 sztuki host i nawet je wrzuciłam do identyfikacji, ale co z tego jak od razu zapomniałam :rotfl1: . A to przecież tylko 3 sztuki :blink: , co by było z większą ilością :jeez:

Zielone okna z estimeble.pl

Odp: Ogródek AGNESS 03 Paź 2012 01:05 #74348

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 431
Jolu, Martuśa bo jest ich tak dużo.....i niektóre takie podobne do siebie a wszystkie takie zmienne..... kilka takich samych rośnie w moim ogrodzie, na różnych stanowiskach i każda inna.....jakby całkowicie inna odmiana.....i weź tu rozróżnij i spamiętaj :rotfl1: ....z hostami to samo :whistle: :rotfl1:

Odp: Ogródek AGNESS 04 Paź 2012 19:17 #74884

• lora
  • lora's Avatar
..he he a ja myślałam że tylko ja nie pamiętam... :rotfl1:
Ostatnio zmieniany: 04 Paź 2012 19:18 przez lora.

Odp: Ogródek AGNESS 04 Lis 2012 19:34 #84237

• r-xxta
  • r-xxta's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2600
Aguś zajrzyj i do nas po powrocie ;)

Odp: Ogródek AGNESS 04 Lis 2012 22:17 #84312

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2684
Aga, nie wiem, po jakim powrocie...Ale już za długo Cię nie ma... Więc wracaj i...wracaj! :hug:

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 15:11 #85233

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Misiu, Markitko, Martuś same M :woohoo: dziękuję kochane za pamięć, że do mnie zaglądacie :kiss3:
Październik spędziłam z córcią na rehabilitacji w Lublinie, ale już jestem w domku....z tym , że w kompletnie anty-ogrodowym nastroju :oops: Nie chce mi się nic......jest mi zimno i szaro , tak jak na dworze ....nawet nie mam ochoty wyjść zrobić fotek, mimo, że chryzantemki kwitną ślicznie :blink: A na dodatek robię za pomocnika hydraulika, bo piwnicę mi zalewa :angry: pozapychały się jakieś rury, M walczy a ja biegam i donoszę narzędzia i co chwilę puszczam wodę :huh: walka trwa już 3 dzień i ciągle jest nie tak jak być powinno :dazed:
Pisać nie piszę, ale codziennie zaglądam do Waszych ogrodów i na bieżąco śledzę co słychać :kiss3:

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 15:35 #85240

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
No to kolejna M-ka się melduje i życzy poprawy nastroju i mniejszych kłopotów :D
Wracaj i wstawiaj ostatnie kwiatki... Chryzantemy są takie piękne :D
Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 16:46 #85260

• dodad
  • dodad's Avatar
  • Platinum Boarder
  • strefa klimatyczna 6a
  • Otrzymane dziękuję: 2560
Dobrze, że się odezwałaś :kiss3: Powodzenia życzę i cierpliwości ;)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam :)
ogrodowo 2016'***
U Doroty 2015'***2014***

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 17:34 #85283

• dala
  • dala's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Strefa 7a
  • Otrzymane dziękuję: 4066
Witaj Agnieszko! Dobrze, że jesteś, bo już się stęskniłam za Tobą i Twoim ogrodem :)
Rozumiem Twój antyogrodowy nastrój, bo sama nie bardzo mam ochotę wychodzić do ogrodu, kiedy jest tak mokro i szaro...
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu!
Ogród Dali '2019

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 20:36 #85347

• pamelka
  • pamelka's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2383
Najważniejsze, że nareszcie jesteś :hug:

Odp: Ogródek AGNESS 07 Lis 2012 21:30 #85379

• sd-a
  • sd-a's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 2386
Problemy z wodą to nie żarty i raczej nie poczekają :hug: ale zrób fotki chryzantemom :-) Drugi raz nie zakwitną i będzie żal!!!

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 18:13 #85615

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
Siberia wrote:
ale zrób fotki chryzantemom :-) Drugi raz nie zakwitną i będzie żal!!!
Dlaczego Siberko, wróżysz Adze wymarznięcie chryzantem? :) Ja może nie zakładam tak czarnego scenariusza ;) , ale prośbę popieram!
Jak tam sytuacja w piwnicy? Aguś, Ty się ciesz, że tan kataklizm dotknął rur wodnych, a nie kanalizacyjnych! We wszystkim trzeba szukać dobrych stron! :lol: :lol:

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 18:33 #85623

• sd-a
  • sd-a's Avatar
  • Platinum Boarder
A broń Boże, nie miałam na myśli wymarznięcia :happy4: Chodziło mi o to, że w naszym klimacie chryzantemy nie powtarzają, bo zima im na to nie pozwala :happy:

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 19:35 #85661

• AGNESS
  • AGNESS's Avatar
  • Platinum Boarder
Marzenko witaj :P Jutro w końcu się zmobilizuje i cyknę fotki chryzantemkom......chociaż zaplanowałam szorowanie terakoty w kuchni i korytarzu...szczoteczką :jeez: ....co mnie podkusiło, żeby kłaść takie chropowate gresowe płytki, zamiast gładziutkich :mad2:

Dorotko cieszę się, ze zaglądasz, dziękuję :kiss3:

Daluś witaj :kiss3: Ja do Was zaglądam cały czas, czytam co słychać w wątkach, ale się nie odzywałam, bo na wyjeździe miałam strasznie słaby net i trudności z pisaniem. Tylko podczytywałam....też mi za Wami tęskno było :kiss3: a i zapału do ogrodu brak, więc nie ma o czym pisać, jak nic się nie dzieje w moim ogródku....Najgorsze jest, że mam jeszcze mnóstwo pracy ....nawet dalie nie wykopane :oops: na szczęście jeszcze mrozów nie ma....ale w sobotę, jeśli tylko nie będzie padało pójdę i to zrobię....

Jolu kochana jesteś, dziękuję :kiss3:

Siberko zrobię fotki....jutro przegonię lenia precz i zrobię :happy: To faktycznie takie śliczne kwiaty i trzeba będzie na nie czekać cały rok......jak nie wymarzną ;) :happy3:
Z rurami wydaje się, że już będzie ok....chociaż tak wydaje się każdego wieczora od poniedziałku :rotfl1:

Martuś dobrych stron.....jakich dobrych, jak to właśnie o kanalizacyjne chodzi :whistle: :rotfl1: To znaczy o wszystkie.... problemem jest sama końcówka rur, przy samej ścianie piwnicy gdzie wszystkie odpływy już się się połączyły :jeez: ......M spod prysznica nie wychodzi po skończonej pracy :sick: :rotfl1:

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 19:57 #85674

• marzenaF
  • marzenaF's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 309
Ja sobie kiedyś takie tylko terakotowe na przedpokoju położyłam :sick: Piękny słoneczny jasny beż, szorstki żeby się dzieci nie ślizgały.... domestos lałam i gąbką szorowałam :unsure: Nigdy więcej ,teraz mam panele wzór stara podłoga i muszę się wpatrywać czy aby dobrze umyłam :happy4: Im starsza tym bardziej wygodna się robię :P
Spełnione marzenia Marzenki part 2 ]
kto nie ryzykuje,ten .... nie wącha :-D

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 22:06 #85762

• sd-a
  • sd-a's Avatar
  • Platinum Boarder
AGNESS wrote:
Martuś dobrych stron.....jakich dobrych, jak to właśnie o kanalizacyjne chodzi :whistle: :rotfl1: (...) ...M spod prysznica nie wychodzi po skończonej pracy :sick: :rotfl1:
Aż się popłakałam ze śmiechu :rotfl1: Sorry :blink:

Martuś, szukaj dalej dobrych stron :happy3: :happy3: :happy3:
Ostatnio zmieniany: 08 Lis 2012 22:19 przez sd-a.

Odp: Ogródek AGNESS 08 Lis 2012 22:14 #85768

• artam
  • artam's Avatar
  • Platinum Boarder
Oj tam, oj tam, chciałam dobrze! :rotfl1: Sorry... Czasem bywa trudno! Co by tu... Mam! Aga, ciesz się, że to M, spod prysznica wyjść nie może, a nie Ty! :rotfl1: Sorry! ;)

Odp: Ogródek AGNESS 26 Lis 2012 09:32 #93328

• tulipan363
  • tulipan363's Avatar
  • Gold Boarder
  • Otrzymane dziękuję: 30
AGO OGLĄDAŁAM TWÓJ OGRÓD OD POCZĄTKU DO KOŃCA!
NAPRAWDĘ JEST CO OGLĄDAĆ!!!
:supr3:
POZDRAWIAM KASIA
Ostatnio zmieniany: 26 Lis 2012 09:33 przez tulipan363.

Zielone okna z estimeble.pl

Moderatorzy: Dorota15, Betula
Wygenerowano w 0.701 sekundy
Zasilane przez: Kunena Forum