Marto bardzo dziękuje za nazwy róz
Sonka witaj, i bardzo dziękuję
Daniela Naparstnice bardzo lubię, moje też się rozsiewaja w rózych miejsca,ale pozwalam im tak codzić
A żółtej naparstnicy jeszcze nie widziałam
Bozi;Leszek.G widzisz,ogladając u drugich zawsze sobie coś przypomnimy ,,,albo na coś zachorujemy, u mnie tak jest najczęsciej
A róze wszystkie kocham i mój M też
Cypryda napartnice bardzo lubię,,dziękuję za podpowiedź,nie wiedziałam o tej ogrodnicy ,że niszczy listka róż,będę teraz je przganiać
Maju witaj w moich progach i zapraszam jeszcze,dziękuję za miłe słowa
A Fiona to rodzinna ulubienica
katja dziękuję, moja pęcherznicy Diabolo zakwitła w 3 roku
Kasia1972 tak róze mi kwitną,chociaz jeszcze nie wszystkie,,,ale masz rację ,że dobrze i fajnie,że można poogladać i u drigich sobie,tylko,że ja z tak ogladając zawsze na coć jeczcze zachoruję
zocha orlików,to muszczę jeszcze dokupić,,,niebieskich,,,a i róż kilka tez by sie przydało ,,, mam upatrzone
Małgorzata124 tak to juz jest w naszych ogrodach jedne kwiaty kwitną ,drugie przekwitają,następne szukują się do kwitnienia .I to jest najpiękniejsze
chester633 ale u mnie nie gryzą,śmiało możesz mówić co chcesz,,a róze żółte bardzo lubię ,bo ona cuuudnie pachnie
dorciaj no widzisz,jak ze mnie gapa,nie zapisywałam sobie nawz róż,,,teraz to juz wszystko zapisuję
Ale masz racje najważniejsze,że są piękne i cieszą oczy
aneta72 cieszę się bardzo,że libisz do mnie zagladać,,,,a ja do Ciebie,,,zawsze coś jest innego do podziwiania
Roma ,ja tez myślała,o tym żeby stwoszyć napisy koło rośline,,,,ale nie wiem ,czy wówczas to nie będzie jak w ogrodzie botanicznym,,,tak mają swojski klimat
jakiś czosnek jewszcze mi zakwitł
Wiesiołek (Oenothera L.)
i goździki kamienne;
Goździk brodaty (Dianthus barbatus L.)
i kochane róże;
czerwona Ingrid Bergman i biała Alice Stern
powojniki;
???
powojnik Piilu zaczyna rozkwitać;
jeszcze piwonie
piwonia chińska Shirley Temple