Alinko, moja biała ma ze 12 metrów długości, tak mi się przynajmniej wydaje... To naprawdę porządna rabata!
Ja już zaniechałam wysiewów jeżówek, za pierwszym razem nawet coś ciekawego wyszło, za drugim już nie...
Paweł, to się nazywają widoczki dla ludzi o mocnych oczach!
Liliowce to moja stara miłość, kulki od czterech, pięciu lat... Na Twoich oczach się zresztą ta miłość rodziła...
Ja to nawet siebie samą często zaskakuję!
Marta, no już nie miałaś kiedy tych urodzin urządzać!
Ja byłam przekonana, że Ty będziesz... No to do niedzieli w takim razie! Fajnie będzie się spotkać! Mamy telefony, jakoś się odnajdziemy w tłumie!
Gosiulu, ładnie u mnie w lipcu, prawda?
Ale bardziej kojące oczy widoki już przygotowane, akurat spod domeczku jest widok na ledwie białą, jakoś dasz radę...
Aniu, coś Ty za dużo kwiatów kochasz, jak nic będziesz musiała areał rozszerzać!
Dalu, kolorki w lipcu to moja specjalność!
Powiem Ci, że przez tyle lat można się przyzwyczaić...
W oddali, nie takiej znów bardzo, las, moja działka leży w otulinie parku krajobrazowego, ładnie, to prawda... Najładniej jest, jak wieczorem mgły się podnoszą... Choć ostatnio to rzadkie zjawisko...
Marzenko, tęskniłam okrutnie! No coś niedobrego się z klonikiem dzieje...To nie są chyba przypalenia, bo i listki odpadają... Ja nie pomogę, ale widzę, że i tak na mnie specjalnie nie liczyłaś!
Mirka, raczej rzadko zdarzają się taki pomyłki, które cieszą... Ja nawet nie wiem, co to miało być, jakiś bałagan lekki mi się w liliowce wkradł... Muszę jakiś porządek zrobić, główkuję ostatnio nad znacznikami odpowiednimi, bo te plastikowe giną w gąszczu... Masz jakiś pomysł? Uspokajające fotki są, widzę, potrzebne!
Monika, ano mam, szkoda, że to jeszcze tydzień, dwa...
Dziś na spokojnie...
Szyszki na choinie kanadyjskiej 'Wintergold', śliczne!
'Cherry Girl', teraz już może być...
Sama się zdziwiłam, że to zdjęcie z Martowego...
Na pierwszym planie sosna czarna 'Oregon Green'
A tu koreańska 'Jack Corbit'
Aralia cordata 'Sun King'
Abies veitchii 'Heine'
Abies veitchii 'Heddergott'
A tu Pinus parviflora 'Fukai'
I jeszcze z białej... W środku już kwitnący Miscanthus oligostachyus 'Nanus Variegatus'