Witam i pozdrawiam Wszystkich odwiedzających mój wątek
Dziękuję Kochani
Dzisiejszy dzień mogę śmiało zaliczyć do udanych. Wprawdzie czuję każdy mięsień i staw, ale nic to w porównaniu z odwalonym kawałem roboty w ogrodzie \nowym\. Słońce to potrafi z człowieka wykrzesać siłę i ochotę do działania
!!!!!!!!!!
Przynajmniej ja tak mam, nie cierpię szarugi i wiatru..........................zdechnięta wtedy normalnie jestem
Słoneczko się dzisiaj spisało ma medal
Ewuniu, w Sadzawka.pl mają dwie odmiany kopytnika ( jest trzecia, piękna, ale chwilowo niedostępna
)
Geniu, też bardzo lubię tego irysa............................
Kachna, miło Cię gościć, witaj
Dziękuję za miłe słowa, 'ażem się zarumieniła'
Dorotko, to tylko namiastka irysów TB. Muszę się sprężyć i opisać pozostałe, bo bałagan w zdjęciach mam totalny - no i pokazać nie ma co - z tego powodu właśnie.......................
Na życzenie zdjęcie z budowy, stan na dziś. Strop musi dobrze związać, więc rusztowanie jeszcze stoi...................
A w ogrodzie dostawa kory......................
I materiał na skalniak cierpliwie czeka........................zostawiłam szpadel, ale dziad leniwy ani drgnął w ziemi
Ewuś, dziękuję
. Jesteś bankrutem, powiadasz..............Hmmm, jeśli ja nie przystopuję, to mój
M nim nie za długo będzie........ Moje konto ostatnio zieje pustką
z wiadomych powodów
Aguś, poczekalnia jako taka już nie istnieje. Zdążyłam z
M posadzić to dobro. Zostało kilka donic ( nie licząc doniczek z bylinami ) z karzełkami na skalniak, więc muszą trochę poczekać.
A przeglądam (i uskuteczniam niestety
) Bylinowy Raj, Sadzawkę. Magdę.pl, PI-MA. Sprawdzone, więc grzech nie skorzystać
Jeszcze mnie korcą podkarpackie sady, mają ciekawą ofertę...............................