Gorąco pozdrawiam Wszystkich odwiedzających mój watek
Nabierało się sporo zaległości, ale ostatnio buszowałam więcej w bazarku charytatywnym i z pisaniem u siebie trochę nie teges.........przepraszam
A więc jedziemy..........................................
Ewuś, nasionek nie wysiewam bo po prostu brakuje mi parapetów. Zamówiłam nasiona primul u naszej Ewy, ale te wysieję w/g instrukcji Ani na zewnątrz...................
Daga, a wyobraź sobie że z daliami kidyś już próbowałam
. Zakupiłam białe kaktusowe u
B.K. i wszystkie zakwitły jak ta...............
Zasiliły kompost, a ja zraziłam się do nich skutecznie.........................
Gosiu, dziękuję za życzenia
Tobie również dużo szczęścia życzę
Małgosiu, dzisiaj u mnie już odwilż, śnieg zaczyna zanikać. A z gości ogrodowych prócz skrzydlatych, ostatnio dołączył taki oto rudy jegomość...........Zdjęcia o zmroku, robione w pośpiechu - więc byle jakie...............................
Krzysiu, dziękuję bardzo
Kachna, wygląda na to, że zima odchodzi - teraz u mnie + 2,7 i paskudnie wieje
Ewuniu, wzajemnie
Bożenko, kaktusy u nas już dawno w gruncie rosną...............................
Gosiu, niech pada nawet do czerwca, byle z umiarem
Renatko, dasz wiarę że na nowym nie wykroję ani trochę na trawnik??? Chyba, że zweryfikuję plany nasadzeń - ale co wtedy pocznę z tymi już zamówionymi
Elżbietko, proszę i to bardzo, bardzo
Igor, pacząc na Twoje poczynania, marzenie spełni się dużo szybciej niż przypuszczasz
Powodzenia
Ewuś, zdrowie stosownie do wieku, że się tak wypiszę. Idzie odwilż, więc mam nadzieję wkrótce zabrać się za budowę skalniaka. Liczę na wczesną wiosnę. Te parę dni zimy już mi dały popalić - nie ma to jak "odpoczynek" ze szpadlem w ręce
Krysiu, zdrówko j/w. Budowa ruszyła od wczoraj po świątecznej przerwie. I wszystko gra - dziękuję