Krzysiu ... takich zakończeń, szczęśliwych zakończeń to ja poproszę więcej ...
Bardzo Ci dziękuję za babeczkowy przepis - coś mi się zdaje, że takiej zaparzanej wrzącym tłuszczem nie robiłam ... czyli mam zadanie na zbliżający się weekend
Uściskaj ode mnie Młodego Człowieka ... będzie trochę osowiały i obolały, ale w przyszłości uniknie infekcji i męczących angin. Od czego są jednak lody i dobra Ciocia Krzysia
Przepraszam najmocniej, że kłopoczę Was kondycją moich brzdąców .... zdaję sobie sprawę, że ludzie mają o wiele poważniejsze problemy, kłopoty ze znalezieniem pracy, życie byle do pierwszego, brak perspektyw i pieniążków, nieuleczalne czy przewlekłe choroby, trudny wybór między czynszem a zakupem lekarstwa czy słodyczy dla dziecka, a ja tymczasem .... brat mojej Mamy stwierdził kiedyś ( po odejściu maminej suczki ): "daj spokój, to TYLKO pies "...
Dla mnie TE psy to całe moje życie ...
Moniko
Największa przyjemność, jaką niesie ta praca, dotyczy bezpośredniego kontaktu z psiskami
właściciel powierza mi swojego czworonoga i czym prędzej jest przeze mnie "wypraszany"
wierz mi, im mniej ludzi, tym lepiej. Miedzy innymi dlatego "zdziczałam". Bardzo lubię pisać, ale kiedy mam stanąć w obliczu drugiego człowieka twarzą w twarz, wycofuję się ... ot, i taka przypadłość.
Jesteś w takim razie JEDYNĄ osobą, która właściwie podeszła do kwestii pielęgnacji szaty shih tzu
bardzo to doceniam i szanuję.... jestem nawet w stanie wybaczyć Ci zakup gotowego ciasta
Zrób tę tartę według własnego pomysłu i koniecznie podziel się efektem. Niektórzy wykorzystują gotowe ciasto francuskie.
Czytam, że równie profesjonalnie radziłaś sobie z Zakusiem .... !!! Moniko, przyjmij moje wyrazy uznania
O Szacownym P. nie omieszkam napisać jutro, po powrocie z pracy i lecznicy;
Hanusiu
Widzisz, do czego doszło
? Będę teraz szukać intensywnie miejsca dla przyszłej piękności .... podobno suszone listki można zaparzać jako herbatkę .... czy całość ma zapach zbliżony do Earl Grey'a ?
Śliczna jest ... w Mądrej Księdze piszą, że kwiaty są odwiedzane przez pszczoły
tym lepiej, mój wybór znalazł mocne uzasadnienie.
Wiesiku
Rozmaryn już masz zaklepany! Módlmy się tylko o to, abym prawidłowo wykonała sadzonki
Majeczko
Obu Wam dziewczyny serdecznie dziękuję za dęby - pozwolicie, że zadedykuję je Dredzikowi, bo to właśnie On potrzebuje w tej chwili mocy i siły tego drzewa....
Aguś
PW wysłane.
W latach 80-tych uczęszczałam do szkoły podstawowej
, końcówka to liceum, a początek 90-tych - studia
Zawodem psiego fryzjera ( snoby nazywają siebie "groomerami"
) zajęłam się 8 lat temu, a bedlingtona nigdy nie miałam okazji robić
, z podziwem tylko mogłam oglądać je na wystawach, ale i to szalenie rzadko.
Niezwykle wytworna rasa, pełna gracji i takiej niewymuszonej elegancji.
Dziecko drogie, zamiast robić apetyt na tarty, wrzucasz przepis i po sprawie
co nam da odmiana tarty, że się tak ogrodowo wyrażę, jak nie znamy jej składników oprócz nazwy gatunkowej?
Gdzieś przewinął mi się przepis
Romki na tartę ... serową chyba, z camembertem ... i z tego, co pamiętam, czytałam z wypiekami na policzkach ...
Brakuje mi lekko prószącego, drobniutkiego śniegu, który tańczy w świetle latarni lub osiada na włosach i kurtce w postaci gwiazdek .. i przykrywa cienką warstewką całą, miejską okolicę - czuję się wtedy, jak gdyby to miasto nie istniało ...
Dla wszystkich - na spokojny i cichy wieczór ...
niezapomniane ...