Dzień dobry!
Widzę, że już nikt do mnie nie zagląda, ale trudno - popiszę najwyżej sama do siebie
Roznosi mnie powoli energia... poranek był bardzo niewyspany, ale przy tej ilości słońca to musi być dobry dzień.
Czego Wam życzę!
Zapowiada się piękny weekend, a przede mną na pewno porządki i cięcie niektórych krzewów.
Dario, udało się zrobić zakupy w home&you?
Może się pochwalisz zdjęciowo?
Bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie namawiam do założenia swojego wątku - wszak otwieramy nowy sezon!
Aniu, czytałam, że wybierasz się do sanatorium - miłego pobytu i powrotu do formy życzę!
Wypady na działkę na pewno są cudowną odskocznią od mieszkania w mieście... Ja miasta szczerze nie lubię, ale nie mam wyjścia - muszę tu dojeżdżać do pracy. Może kiedyś wygram w totka i rzucę to wszystko, zajmując się tylko i wyłącznie wiejskim zyciem
Piotrze, dziękuję bardzo!
Na pewno warto pomyśleć nad zmianą sprzętu, jeśli kompakt nie spełnia do końca oczekiwań.
Mimo to, wydaje mi się, że to nie sprzęt, a fotograf robi zdjęcia, także ja głównie pracuję nad swoją wyobraźnią.
Efekty są różne, bo tempo życia nie pozwala człowiekowi odpowiednio się skupić i wyciszyć, ale mimo to, nie poddaję się.
Moniko, okazja do sprzedaży wyniknęła nieco spontanicznie. Poza tym, nie myślałam, że byłabyś zainteresowana!
Affo, uśmiechnęłam się szczerze do ostatniego zdania
Niestety, tak często bywa, że ludzie kierują się wyglądem, ceną, a zupełnie nie patrzą na możliwości aparatu, które mogą wykorzystać. Mam nadzieję, że świadomość w tym obszarze będzie coraz większa.
Dziękuję za dobre słowo!