Witajcie!!!
Na chwile zajrzałam. bo coś ciągnie tutaj
Jestem od niedzieli na nowym miejscu,,, nowym domu, nowym zyciu,,,,
Wczoraj i dzisiaj miałam wolne. myślałam,ze dużo zrobię,I sama nie wiem. Pracowałam cały czas od rana, a efekty nie do końca mnie satysfakcjonują na razie dużo pudeł i worków jeszcze jest.połowa garażu załadowana rzeczami..I tak za mało .połowa jeszcze w workach pudłach.. itp..
Mam dwie sukienki i bluzkę i spodnie.Nie znalazłam więcej moich ubrań..
Mówię przed chwilą mojemu synowi( bo jutro już idę do pracy) ,że te i te rzeczy mają jutro pójść do szafy na półki.
A on mi mówi,że dobrze powiem im ,żeby szły .I co ???
Ile jeszcze potrwa rozlokowanie. nie wiem.ale kuchnia już funkcjonuje i pokoje chłopaków.
Sypialnia jeszcze nie.
Fiona ciągle chodzi jak nakręcona,Wczorajszej nocy tylko miauczała. Pewnie mówiła,gdzie jest mój dom ?? ;:306
Przez to nie dała mi spać .Dzisiejszej nocy już była grzeczna i loku sobie gdzieś znalazłam.Wczoraj padłam o 23 ;:19
A od 7 znowu praca.To gorzej niż w pracy płatnej, firmowej
dobrze,że mąż i syn starszy ma do poniedziałku wolne i cóż będą pracować.a wieczorami po pracy będę oceniać, ile to moi panowie zrobili
Nie mogłam wytrzymać, Dziś chociaż na 2 godzinki pojechałam na działkę .susza.Pomidorki jednak są. roślinki żyją dzięki mojej kochanej sąsiadce która co najważniejsze tylko podlewa.
Odpowiem , jak się z tym wszystkim uporam.Ale za każdą wizytę i wpis dziękuje,.Miło poczytać ogrodowe wieści i forumkowe
Jeżówka Echinacea Hot Papaya
Jeżówka Supreme Cantaloupe
JEŻÓWKA SUMMER COCKTAIL
hortensja paniculata Kyushu
Hortensja Bavaria
Mieczyk abisyński a za nim Hortensja Limelight