olga1234-Oluś Co raz mniej kolorków.Susza trawi , skraca kwitnienia.A i lato pomału chyli sie ku końcowi,Także bogactwo kolorów i kwitnień jest coraz mniehsze
Ale póki ,co coś tam jest
Tak to wszystko mam na prawie 7 arach i z 1, 5 za siatka też użytkuje
Na działkę jak jadę to mieszkam, nocuję w tym domku.Prawie wszystko tam mam.
ale praca, dzieci szkołę ( to w mieście)Teraz tylko najmłodszy kończy 3 gimnazjum .
Może kiedyś tam na stałe zamieszkam.Tam jest cudnie, spokojnie, natura..
markita-Martuś;Aguniada-Aguś Witacie !! Jeszcze nie ten czas na stałe na działkę.Może kiedyś on przyjdzie
Tak mam nowy ogród ,, raczej do tworzenia
Skoro tak chcesz to patrz, nic kolorowego, zieleń i, pusta i śmietniki .
Pracy,ża hoo hooo .Daję sobie 3 lata i będzie ładnie
Rzut na nowy teren - bałagan , i nic więcej
jest jakiś skalniak, a raczej podstawa, resztę trzeba stworzyć i jedna odmian funki w kilku sztukach, do przesadzenie trochę
Jest jakaś róża( na działce znalazłam ze 3. czy 4) i tawuła ??
Od ulicy osłaniają wysokie tuje
I na razie tyle- druga strona ogrodu- działki jest katastroficzna
Adasiowa-Anuś Nie mam czasu, nawet przejrzeć takich stron z liliami.Może coś we wrześniu już będzie lżej.
Bałagan jeszcze mam nie okiełzany .Książek i przyborów , zeszytów różnych jeszcze dla synia najmłodszego ( 3 gimnazjum) nic nie kupiłam
Z hortensji to Vanilke mi przypaliło,reszta może być
Jeżówki w większości ok,Ze 2 tez podpieczone te , które rosną bardziej na słońcu
Fiona już się zaaklimatyzowała. ja jeszcze nie .wiesz co ...
Monika-Sz- Moniś Czasu i tak mi brakowało.a teraz dłużej na dojazdy, na zakupy, bo sklepy nie przy nosie jak tam miałam.ale cóz,, z czasem chyba się przyzwyczaję
bałagan wszędzie.Ale cóż można zrobić rankiem i późnymi wieczorami ?
Trudno, może jeszcze z miesiąc i będzie lepiej.
Jak widać po-delektować się nowym ogrodem jeszcze nie ma co.ale coraz więcej rodzi się pomysłów,Już kilka roślinek kupiłam do niego Hortensję limelight, 2 jezówki NN.Wrzos.
Dziękuję za wsparcie każde dobre slowa.
Dziś byłam na działce, echtam inne zycie, inne oddychanie, myślenie ,, i wole te kolorowe , moje zakątki
Hortensja Bobo
Chyba ostanie
Ten NN - zawsze kwitnie późno
Takie też mam- pyszne śliweczki.Na wiosnę ta śliwa kwitnie wcześnie, różowo.Liście ma ciemne bordowo- brązowe
Jeżówka -Hot Lava
Jeżówka Alba
Nowa NN
Szkoda,że tylko nieliczne zostały