futrzasta-Jaguś Mnie też roślinki kusza i u innych i w ogrodniczych. ;)Nowy ogród nowe wyzwania, tylko nie nowe zdrowie
jolifleur-Ewuś, Ja jesiennych trochę mam, ale już nie tak bogato jak wcześniej.Ale hortensji jest sporo, marcinki, chryzantekek kilka też
Bozi-Bożenko. Sucho , upały,, cóż jest jak jest.Mi czasu teraz jeszcze bardziej brakuje na wszystko.Czy tak szybko zmienię.Raczej nie.Czasu coraz mniej Na dojazdy do pracy teraz jeszcze dojdzie więcej.O
.Zdrowie szwankuje..
Ale takie życie...
Miłego urlopowania
Adasiowa-anuś Dzięki kochana
Śpię i tak juz od dłuższego czasu po 5, 4 godziny,Myśli, przemyśleń mnóstwo.Jak będzie,,, nie mam pojęcia.
Zawsze to co nieznane, trochę się boimy.
Dobrze,że mam dzieci one mnie trzymają
Z nowego miejsca będę miała ze 2, km bliżej do działeczki.ale tym samym dalej do pracy i połączenia mam duużo gorsze.Trochę mnie to wszystko przeraża.
Kerstin2309 Lato jest ładne, kolorowe,Tylko tego deszczu brak.Upały upałami, ale wody z nieba już trzeba .
Nowinka-Ewuś. Tak duża przyjemność i ostatnio chyba jedyna to moja działka, roślinki i te różne kwitnienia.
No może jeszcze to ,że córcia na Wybrana Akademie się dostała.A reszta, to wiesz...
Wszystko jest coś do tyłu..
Zależy o czym myślę. to wiesz reakcje są róże.nie da się nie myśleć, nie czuć, nie przezywać. Człowiek jest człowiek.A kobieta jeszcze bardziej.
.Boję się co mnie, nas czeka,Jak z tym wszystkim sobie poradzić.
A z jednej strony myślę,że sama nie będę.. że ON czuwa nade mną nad nami.
Prosze ,Pamiętaj o mnie dalej,
coś ogrodowego dla was
Róża Elmshorn - ciągle kwitnie
JEŻÓWKA - Secret Glow
]
Vanika różowieje
Hortensja bukietowa Limelight
Hortensja bukietowa Kyushiu