jolifleur-Ewuś
Przez takie zagapienia to właśnie mam się.Ale cóz człowiek jest tylko człowiekiem
O fajnie,że Kleome wysiewa się sama.Ale na wszelki wypadek nasiona zbiorę i posieje na wiosnę może w innym miejscu ,ale do gruntu.Ja nie będę bawić się w doniczki
Trawa po upałach , lecie, katastroficzna.Ale kupiona już jest.I czeka na dosiewki
Monika-Sz-Moniś Życie mam pisze przeróżne scenariusze... Pan Bóg lubi nas doświadczać, jednych mniej, drugich więcej.., musimy to tylko przyjąć.Bo inaczej zamarudzimy się.A po co ??
To masz tez doświadczenie wypadku w rodzinie,( i z tatem i z sobą- .Dobrze,że szybko zareagowałaś ) to mnie rozumiesz bardziej
U mnie dziś gorąco było.Wieczorem nawet 22 stopnie.ale niech jeszcze będzie ,to ciepełko, ja je bardzo lubię
Mam nadzieję,że kiedyś ten ogród będzie tętnił kolorami , owadami i miłym odpoczynkiem
Pozdrawiam i macham z dzisiejszym zdjątkiem , apaszkę zdjęłam już przy domu, bo jeszcze na kołnierz ja nałożyłam.
Ze dwie godziny u ubezpieczyciela byliśmy .Uuu a potem zakupy,,Myślałam,że szyja mi się ugotuje .ale dam radę
ale clemka dzisiaj kupiłam nowego, małego i to mnie ucieszyło.Jutro znajdę dla niego miejsce w nowym ogrodzie.A synio mi obiecał posadzić popołudniu
Pozdrawiam cieplutko
markussch01-Markus ; VERA-Verciu; Aguniada-Aguś ;broja-Edytko ; Aszka-Olu Dziękuję
No tak, wypadek trochę komplikuje codzienne, wydaje się,że poukładane życie.A tu bach,, zmiana...
Ale uważam , leki biorę, kołnierzyk noszę, jestem grzeczna dziewczynka pzrecież
A tak poważnie, to jedno mamy zdrówko.
Więc szaleć nie mogę. Zresztą i tak mnie to wszystko jeszcze boli.Kołnierz dzisiaj na ta pogodę , to był dwa razy cięższy :
(oj grzało ;ale co zrobić, nosić trzeba
Przed kompem w jednej pozycji tez długo nie mogę..boli, sztywnieje.( dlatego do was wszystkich nie dam rady zajrzeć
Hortensja Diamant Rouge- łapie kolorki coraz bardziej
Hortensja bukietowa Sundae Fraise
Dorotko15 Dzięki, trzymam się trzymam.
Oj to sie też naprzeżywałaś z tym wypadkiem.chyba na zawsze juz takie wypadki zostają w pamięci i przeżyciach .Mam nadzieję, tylko,że z bólami ustąpią
Dziękuję za dobre serce i chęć pomocy i podzielenia się roślinkami.Jak coś to się odezwę.
Clematis Carnaby