Krysiu bardzo dziękuję za tyle miłych słów, aż się zarumieniłam
Martuś dziękuję bardzo, ziela troszkę było, ale cieszę się bardzo, że przymknęłyście na nie oko
Sposobu z palcem nie polecam
mówię Ci jak się wściekam, że nie mogę wszystkiego zrobić, to takie uciążliwe i wkurzające
Super, że udało się Wam troszkę grzybów nazbierać.... kiedy kolejne grzybobranie ???
Monisiu bardzo dziękuję, niestety szybko to nie będzie bo twardo zapowiedziane, że usztywnienie na 6 tygodni
Aniu mam nadzieję, że z kręgosłupem już lepiej, że już możesz śmigać bez bólu
Marysiu dziękuję
faktycznie na nieszczęście dużo nie trzeba, dobrze , że tylko na palcu się skończyło.... W ogródku troszkę popracuję lewą ręką, wiele nie zrobię, ale chociaż najwyższe ziele wyrwę i różyczki ogłowię...
Martuś nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z tego Edena
Moniś dziękuję kochana
2 nogi w gipsie.... no straszne, nie zazdroszczę.... u mnie na szczęście tylko palec, a i tak jestem niesamowicie ograniczona ruchowo ...
Vita a ja bardzo dziękuję za odwiedziny, zrobiłyście mi przemiłą niespodziankę, zapraszam zawsze, gdy będziecie w pobliżu
Cieszę się, ze grzybobranie udane
Małgoś bodziszki bardzo lubię, teraz czeka mnie przesadzanie , bo bardzo się panoszą
Kasiu bardzo się cieszę, że wianuszki przypadły Ci do gustu
Te pokazane były robione na zamówienie, miałam teraz robić sobie, ale niestety, jestem uziemiona przez kontuzję palca...... i bardzo mi pusto bez wianków, bo wiosenne już schowane
U mnie upał niesamowity. Na szczęście wczoraj porządnie popadało i roślinki zadowolone
Aguś w takim razie trzymam Cię za słowo z tym przyjazdem na Lubelszczyznę i liczę na odwiedziny
Wiśnie u mnie w tym roku nie nadają się do jedzenia.... całe są w plamy, okropność. Strasznie żałuję, bo byłoby ich kilka wiader. Jedynie na małej wisience są piękne, ale niewiele ich jeszcze.
Majeczko bardzo dziękuję
U mnie wczoraj przetoczyła się cudna burza, z rzęsistym deszczem. Bardzo się cieszę, bo roślinki podlane. Jedyny problem to spalony dekoder do Tv, ale już wymieniony
Jagódko dziękuję
U mnie susza, więc bardzo się cieszę z wczorajszej burzy. Ogródek wspaniale podlany
Olu bardzo dziękuję za cieplutkie słowa
Daluniu wspaniała jesteś, bardzo Ci dziękuję