Dobry wieczór!
Mamy środek tygodnia, a dla mnie mini-piąteczek, bo mam 2 dni urlopu
Od jutra zaczyna się Gardenia
Dni są coraz dłuższe, a każda godzina słonka bezcenna. Po powrocie z pracy mam szansę jeszcze zobaczyć ogród! Dzisiaj zdążyłam wrócić przed zmrokiem i zrobiłam kilka fotek magicznych przebiśniegów, ale jakość światła nie pozwoliła na szaleństwa...jutro postaram się nadrobić.
Nastawiłam chlebek, rośnie właśnie na kominku, jutro początek Targów, a humor zwyżkuje
Marta, o której widzimy się w sobotę? Może koło 12 w tej kafejce co zawsze? Nie wiem czy to był pawilon 5 czy 3, ale zdzwonimy się, ok?
Edytko, u nas ziemia już coraz cieplejsza i sucha. Można działać z porządkami!
Życzę słonka i dobrej pogody na weekend
Gosiu, ta roślinka z cisowej to tojeść purpurowa - nie zbierałam nasion..., ale mam nadzieję, że się jeszcze pojawi, bo to bylina, choć krótkowieczna.
Zapraszam w czerwcu! Mam nadzieję, że w tym roku uda się spotkać
Cześć
Aga! Miło mi, że optymizm wiosenny się udziela
Kulkowanie róż to fantastyczny zabieg na zwiększenie ilości kwiatów, ale niestety u mnie nie poszaleję...zbyt ciasno na rabatach. Parkowe ciachnęłam prawie o połowę, bo się nie mieszczą
Każdy ogród ma swój mikroklimat, jak ocenisz, że czas na cięcie - to zaczynasz. U mnie czas nadszedł
Oluniu, dzięki za cynk, może uda mi się tam zajrzeć pod koniec tygodnia. Lubię ten sklep i co jakiś czas odwiedzam. Ostatni raz byłam jakiś miesiąc temu i ewidentnie byli przed sezon bo ogrodowo - nędza. Kupiłam za to kilka książek i tradycyjnie - świece
Do zobaczenia w sobotę? Zdzwonimy się
Bozuniu, witaj!
Ewidentnie mamy wiosnę, skoro się pojawiasz
Gratuluję świetnego bloga, będę stałym bywalcem!
Stęskniłam się za Tobą, Twoim maleństwem i pięknymi fotografiami
Na Gardenii jestem codziennie, od jutra - zdzwonimy się? Buziaki!
Dzisiejsze przebiśniegi...
Niezniszczalne ciemierniki
Krokusiki już zamknięte, może jutro zaświeci dla nich słonko?
I dzisiejsze odkrycie - przebiśniegi
Flore Pleno