Dzień dobry!
Leniwie rozpoczęty poranek powoli się rozkręca, a jak u Was?
Ja wypiłam kaweczkę, a teraz
jagodowo-bananowy smoothie, który postawił mnie na nogi

Pogoda ładna, więc zaraz ruszam w rabaty, a potem mam ambitny plan na odgruzowanie chaty i wyczarowanie obiadu dla M, a Wy jakie macie plany na sobotę?
Monia, nasz poranna energiczna rozmowa zmobilizowała mnie, żeby coś skrobnąć, dzięki

Super mi się z Tobą gawędziło, ależ Ty jesteś wulkan energii!

To lubię

Pędzelki jęczmienia grzywiastego są naprawdę superaśne i jakie fotogeniczne!
I "Twoja" jeżówka z turzycami 'Frosted Curls' na brzegu rabaty:
Piku, dzięki! Cieszę się, że szybciej się łądują!
Udanego weekendu
Zostawiam Ci jeżóweczkę 'Glowing Dream' z różą 'Heavenly Pink':
Kasiu, zrobiłam zdjęcia szerszej perspektywy rabaty z
Butterfly Kisses:
To bardzo kompaktowa jeżóweczka, buduje zgrabny krzaczek, dekoracyjny w całości bo kwiaty ma od samego dołu. Idealna na front rabaty lub do donicy. jesienią planuję przesadzić te wysokie, białe jeżówki (Coconut Lime) na tył, a w ich miejsce dołożyć BT.
Vero, dziękuję! Daleko mi do Twojego wspaniałego botanika, ale coś tam poza różami jest

Teraz królują jeżówki:
Januszu, dziękuję za przesympatyczny wpis - większe plamy bylin grają mi w duszy, tylko miejsca mam za mało na prawdziwe szaleństwo....ale może w "następnym ogrodzie"..o którym marzę
Edytko, jeżówek nigdy za wiele! Ja je pokochałam w ubiegłym roku i teraz ciągle dosadzam. Jakie kolory lubisz najbardziej?
Mnie zauroczyły malinowo-amarantowe Glowing Deam i wszystkie odcienie kremów
Dorciu, witaj po urlopie

Zdolniacha z tego Twojego M'a! Podpór nigdy za wiele, zwłaszcza jeśli produkcji domowej, po kosztach

Moja glicynia też wypuściła jakieś kilka kwiatów, ale w gąszczu liści ledwie je dojrzałam

Muszę się dzisiaj zabrać za cięcie tego potwora
Spadam do ogrodu, a Wam zostawiam kolejne jeżówkowe wariacje na temat - w roli głównej 'Glowing Dream':